begrijpen artritis: wat is een ontsteking?

Het lichaam van de witte bloedcellen en chemicaliën beschermen ons lichaam tegen infectie door vreemde substanties, zoals bacteriën en virussen.

Sommige, maar niet alle, soorten artritis zijn het gevolg van verkeerd ontsteking. Artritis is een algemene term die ontsteking beschreven in de gewrichten. Sommige soorten artritis geassocieerd met ontsteking zijn de volgende

Andere pijnlijke aandoeningen van de gewrichten en het bewegingsapparaat, die niet kan worden geassocieerd met ontsteking omvatten artrose, fibromyalgie, gespierde lage rugpijn, en gespierd pijn in de nek.

Ontsteking wordt gekenmerkt door

Vaak is slechts een paar van deze symptomen aanwezig zijn.

Ontsteking kan ook worden geassocieerd met de algemene “griep-achtige” symptomen, waaronder

Ontsteking treedt op wanneer chemische stoffen uit het lichaam van de witte bloedcellen worden vrijgegeven in het bloed of aangetaste weefsels om je lichaam te beschermen tegen vreemde stoffen. Deze versie van chemicaliën verhoogt de bloedtoevoer naar het gebied van verwonding of infectie, en kan leiden tot roodheid en warmte. Enkele chemicaliën veroorzaken lekkage van vocht in de weefsels, waardoor zwelling. Deze beschermende proces kan zenuwen te stimuleren en pijn veroorzaken.

De toename van het aantal cellen en inflammatoire stoffen in het gewricht irritatie, zwelling van de gezamenlijke voering, en de uiteindelijke slijtage van het kraakbeen (kussens aan het einde van de botten).

Inflammatoire ziekten worden gediagnosticeerd na zorgvuldige evaluatie van de volgende