begrip waterpokken – behandeling

Waterpokken is zeer besmettelijk. Houd uw kind thuis totdat alle blaren zijn droog en korsten zijn afgevallen.

Lees meer over waterpokken

Basics

symptomen

Behandeling

het voorkomen

Het voorschrijven van geneesmiddelen Zovirax (Acyclovir) is handig bij het verkorten van de duur van de waterpokken symptomen indien gegeven binnen een dag van hun uiterlijk. De meeste deskundigen het erover eens dat deze drug en die als het gebruikt moet worden voor kinderen met waterpokken infecties die de longen en / of de hersenen te betrekken. Voor minder ernstige infecties, sommige artsen raden het gebruik van deze drugs, terwijl anderen dat niet doen.

Varizig is een door de FDA goedgekeurde geneesmiddel voor kinderen en volwassenen met een verzwakt immuunsysteem, baby’s, zwangere vrouwen, premature baby’s, kinderen jonger dan een jaar oud, en volwassenen met geen immuniteit aan de waterpokken virus. Varzig wordt in twee of meer injecties, afhankelijk van het gewicht van de ontvanger, binnen 96 uur na blootstelling.

Bovendien kan uw arts of kinderarts een over-the-counter antihistaminicum, zoals Benadryl of Zyrtec raden, om pijn, jeuk en zwelling te verlichten. Antibiotica worden opgeroepen als een secundaire bacteriële infectie van de huid ontstaan ​​of als de persoon met waterpokken contracten bacteriële longontsteking.