buik tijd en de baby blues

Baby’s slapen veel. En zoals je waarschijnlijk al weet, om het risico op wiegendood (SIDS) te verminderen, moet je baby op haar rug te slapen worden gelegd.

New Moms: zorg voor U

Je bent zo verpakt in de zorg voor uw nieuwe baby die u misschien vergeten om te zorgen voor een andere belangrijke persoon: u!

Bijna alle nieuwe moeders voelen zich gefrustreerd, verdrietig, en overweldigd bij momenten. Het heet de “Baby blues.”

Tummy time “laat uw baby te leren hoe ze haar nek en schouders te ondersteunen; Baby’s moeten onder toezicht en besteden ongeveer 3 tot 5 minuten op hun buik twee tot drie keer per dag, Leg je baby op verschillende oppervlakken voor buik tijd, zoals op de vloer of op je borst; Zet een felgekleurde speelgoed op de vloer voor uw baby om zich te concentreren op, een stijging van de lengte van de “buik tijd” als je baby ouder met een doelstelling van ongeveer 60 minuten per dag door de leeftijd van 3 maanden krijgt; Sommigen baby’s mogen niet graag op hun buik. Als je baby is een van hen, het verhogen van haar buik tijd geleidelijk.

Je zou van de baby blues hebben als u

Deze gevoelens moeten verdwijnen in een paar dagen tot een week nadat u te leveren. Als ze niet weg of als je begint te voelen nog erger gaan, krijgen hulp van uw ob-gyn, huisarts, of een therapeut.

Cry veel meer dan usua; Voel me echt sa; Moeite hebben met in slaap vallen, ook al heb je exhauste bent; Zijn niet hungr; Voelen zich schuldig en hopeloos

Het beschermen van de baby uit Infectio; Baby Visie: Wat uw Baby Zie; Hulp voor uw Eczeem baby’s

Vroege tekenen van Hoorzitting Los; Bescherm uw kinderen: Get Your Shot; Kiemen bij Daycare: vragen stellen