colitis ulcerosa behandeling

Colitis ulcerosa treft elke persoon verschillend, en de mensen reageren op behandelingen anders. De artsen zullen de colitis ulcerosa behandeling plan dat het beste voldoet aan uw unieke behoeften te ontwerpen.

Mensen die colitis ulcerosa ontwikkelen vaak ontsteking buiten de dikke darm – in hun gewrichten, ogen, huid of longen. multidisciplinaire aanpak betekent een breed scala van specialisten werkt nauw samen met uw primaire team precies de zorg die u nodig heeft.

andere complicaties

Vrouwen met colitis ulcerosa kan meestal succesvolle zwangerschap, vooral als ze de ziekte in remissie tijdens zwangerschap kan houden. Het is belangrijk om te werken met een hoog-risico verloskundige en een gastro-enteroloog die gespecialiseerd is in colitis ulcerosa. Artsen hebben expertise en ervaring begeleiden van vrouwen met colitis ulcerosa door middel van de zwangerschap en de bevalling.

Bij in Minnesota, zal een team van specialisten samen te werken aan de behoeften van uw kind aan te pakken. Omdat de lange termijn steroïden schadelijke gevolgen voor kinderen kan krijgen, artsen vaak kiezen voor andere ontstekingsremmende of immuunonderdrukkende geneesmiddelen om de behoefte aan steroïden te verminderen. geavanceerde diagnostische tests, zoals MR enterography geen kinderen blootstellen aan ioniserende röntgenstraling, die een probleem kan zijn bij het repeterend afbeelden tests nodig.

Zwangerschap

Colitis ulcerosa duurt vaak een nog grotere fysieke en emotionele tol op jongeren, het vertragen van de groei en het uitstellen van seksuele rijping., Jongeren en hun gezinnen werken nauw samen met psychologen die hen kan helpen navigeren door de dag-tot-dag problemen van het leven met colitis ulcerosa .

Behandeling van kinderen