de hele voedsel dieet

Hoe meer we leren over voeding, hoe meer het lijkt erop dat we moeten de manier waarop mensen deden honderd jaar geleden te eten. Recent onderzoek lijkt ons te wijzen in de richting van meestal eten “geheel voedsel” – dat is, voedsel dat zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke vorm mogelijk zijn.

Volle granen in plaats van geraffineerde granen zoveel mogelijk; Vruchten, groenten en bonen in plaats van aanvullingen op de vezels en vitaminen ze bevatten verschaffen; Een skinless kippenborst gekookt met gezonde ingrediƫnten in plaats van chicken nuggets verwerkt met toegevoegde vetten, smaakstoffen en conserveringsmiddelen; Een gepofte aardappel met gehakte groene uien en licht zure room in plaats van een zak met zure room en ui chips; Verse bessen met ontbijt in plaats van framboos broodrooster gebak of ontbijt bar; Een bosbessen smoothie gemaakt met bosbessen, yoghurt, en een bevroren banaan in plaats van een blauw-gekleurde slushy of icee.

Dit zou kunnen betekenen eten

Veel gezondheid deskundigen geloven dat het eten van meer Whole Foods is onze beste inzet voor verbetering van de gezondheid en het voorkomen van ziekte. Whole Foods – zoals groenten, fruit, volle granen, noten en peulvruchten – behouden hun fiber evenals de gehele portefeuille van heilzame fytochemicaliĆ«n en voedingsstoffen die vaak in bewerkte voedingsmiddelen worden verwijderd.

Het idee van de hele voedsel is het vangen op de populaire verbeelding ook. Denk aan de nu alomtegenwoordige Whole Foods Market supermarktketen, die begon in 1980 als een winkel in Austin, Texas. Zijn opdracht was simpel: “naar een meer natuurlijke alternatief voor wat de voedselvoorziening werd gewoonlijk met anderen in de tijd te geven.”

Whole Foods is nu ‘s werelds grootste retailer van de natuurlijke en biologische voeding, met 184 winkels in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Hun inkomsten 2005 bedroeg $ 4700000000, en ze hebben 78 nieuwe winkels in de ontwikkeling pijplijn tussen nu en 2009.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep