drie top chefs delen hun vakantie recepten

Voor een frisse kijk op feestelijk voedsel, vroegen we Iron Chef Cat Cora, Mom-a-licious chef Domenica Catelli, en onze eigen voedingsdeskundige Carolyn O’Neil, MS, RD, voor de vakantie met het gezin recepten ze het vaakst terugkeert. Het resultaat? Gerechten die vertrouwde smaken transformeren van “dezelfde oude” naar “iets speciaals.” Van Cora’s Caribbean-thema linzencurry met pompoen op O’Neil’s kan-niet-skip-deze salade en Catelli’s onschuldig aardappelpuree, elk recept herbezinning biedt inspiratie over hoe een klein redo leidt tot Redux: nieuwerwetse favorieten je wilt bereiden opnieuw en opnieuw. Plus, stress-busting tips voor thuis koks om de zorg te nemen van vakantie prep.

Ik hou van dingen te veranderen voor de feestdagen “, zegt Cora, dat is geen verrassing, afkomstig van de eerste vrouwelijke Iron Chef America’s, gezalfd door de Food Network’s reality kookshow.” Voor de tabel viering, je wilt dingen te troosten, maar niet saai. Dus houd ik altijd een paar oud-standby gerechten op de tafel, maar halen minstens een paar anderen die ik meng het met, waardoor ze een beetje meer exotisch, meer uniek – nog steeds ervoor te zorgen dat de recepten zijn zeer toegankelijk en gemakkelijk te doen . “de sleutel hier? ‘Stay in dezelfde smaak familie wanneer je iets anders voor iets traditioneel.” bijvoorbeeld vervangen, doe-kokosnoot bestrooid curried squash en linzen in plaats van marshmallowed zoete aardappelen, of granaatappel-geglazuurde Cornish spel kippen in plaats van één grote kalkoen.

Cora’s Holiday Tip

Doe je hele vakantie menu niet overstappen op exotica. Houd een paar bekende gerechten op tafel dat familieleden kunnen muiten zonder. Vastpinnen uw boodschappenlijstje op zijn minst een week van te voren, het beoefenen van elke gerechten die u niet zeker weet van tevoren en pre-prepping een dag of twee van tevoren wat zal houden. En delegeren een aantal van de gerechten aan vertrouwde familieleden (de oude standbys, bijvoorbeeld).

Granaatappel-Geglazuurde Cornish Game Hens met wilde rijst en Chestnut Vulling

ingrediënten

4 Cornish wedstrijd vrijgezellenfeesten; 1 kopje ongekookte wilde ric; ² / ³ kop grof gehakte kastanjes (vers of uit een potje of kan; ½ kopje fijngesneden gele Onio; 2 tl fijngehakte verse tijm, 1 theelepel fijngehakte verse sag, 3 eetlepels fijngehakte Italiaanse flat-blad Parsle; versgemalen zwarte peppe; 1 kopje granaatappel juic; 1 kopje bloem voor alle doeleinden, te verdelen; 3 kopjes zoutarm kippenbouillon

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep