gewelddadig gedrag – topic overzicht

Woede en argumenten zijn normale delen van gezonde relaties. Maar woede die leidt tot bedreiging of geweld, zoals slaan of pijn te doen, is niet normaal en gezond. Fysiek, verbaal, emotioneel of seksueel misbruik zijn niet toegestaan ​​delen van elke relatie.

Vaak gezien als een hippie-dippy praktijk gericht op transcendentie, wordt meditatie tot zijn recht komt als een stress-reductie techniek voor zelfs de meest type A soort mensen; In 2005, bijvoorbeeld, ernstige pijn op de borst stuurde Michael Mitchell naar de eerste hulp uit angst voor een hartaanval. Het bleek gastro-oesofageale reflux, of GERD zijn. Niettemin, na controle van zijn hart, de dokter gaf hem en gekastijd hem niet eerder komen. “Dat is echt schudde me wakker. Het was een wake-up …

Geweld is aangeleerd gedrag, dus het is vooral belangrijk om uw kinderen leren dat geweld is geen gezonde manier om conflicten op te lossen. Geef het goede voorbeeld door het hanteren conflict in een rustige en doordachte manier. Gebruik nooit geweld, zoals slaan, knijpen, oor trekken, prikken, duwen, of verstikking, om je kind te disciplineren.

Er zijn een aantal dingen die een persoon meer kans gewelddadig te zijn kan maken. Deze omvatten

Gewelddadig gedrag optreden in cycli. Ten eerste is er conflicten en spanningen. Dit wordt gevolgd door misbruik van een ander of vernieling van eigendommen. Dit patroon herhaalt zich meestal en wordt nog erger in de tijd. Als er een cyclus, het leren herkennen het kan helpen voorkomen dat het geweld zich voordoet.

Als je boos, vijandig, zijn of gewelddadig gedrag, is het belangrijk om hulp te zoeken. U kunt manieren om je gevoelens en handelingen controle te leren.

Een geschiedenis van kindermishandeling; Een geschiedenis van gewelddadig gedrag; Een laag zelfbeeld en gevoelens van hopeloosheid; Alcohol- of drugsgebruik of misbruik; Psychische problemen, zoals schizofrenie, bipolaire stoornis of persoonlijkheidsstoornis; Een geschiedenis van arrestaties; Een geschiedenis van poging tot zelfmoord; Gevoelens van wantrouwen of vijandigheid.