gewichtsbeheersing-gezonde activiteit

Lichamelijke activiteit is de sleutel tot het verbeteren van uw gezondheid en het voorkomen van ernstige ziekte. Experts zeggen dat een van deze dingen te doen om te krijgen en gezond te blijven: 2

Lichamelijke activiteit om gewicht te verliezen betekent meer calorieën verbranden. Experts zeggen dat meer dan 5 uur per week (streven naar 60 tot 90 minuten per dag) van matige activiteit kan helpen gewicht te verliezen en het weg te houden. 2

Actief zijn in meerdere blokken van 10 minuten of meer de hele dag kunnen meetellen voor deze aanbevelingen. U kunt ervoor kiezen om een ​​of beide soorten activiteiten te doen.

Als je nu bent niet actief is, hoef je niet om te beginnen op dit niveau. In plaats daarvan, klein beginnen en op te bouwen in de tijd. Matige activiteit veilig is voor de meeste mensen. Maar het is altijd een goed idee om uw arts te raadplegen voordat u een trainingsprogramma te beginnen.

Matige activiteit gedurende minstens 2½ uur per week. Matige activiteit betekent dingen zoals stevig wandelen, stevig fietsen of schieten manden. Maar alle activiteiten, inclusief dagelijkse karweitjes, dat uw hartslag te verhogen kunnen worden opgenomen. U merkt dat uw hart sneller slaan met dit soort activiteiten; Krachtige activiteit gedurende ten minste 1 ¼ uur per week. Krachtige activiteit betekent dingen zoals joggen, fietsen snel, of cross-country skiën. Je ademt snel en je hart klopt sneller met dit soort activiteiten.

Regelmatige matig intensieve lichamelijke activiteit verlaagt het risico op: 3

Tandenpoetsen en aankleden worden regelmatig delen van de dag, toch? Je denkt nauwelijks over.

Het kan op die manier met een lichamelijke activiteit te zijn. Met wat oefening en herhaling, kunt u voor de activiteit of het nu formeel oefenen of een activiteit zoals tuinieren of wandelen met de hond-zo routine dat het wordt iets wat je gewoon doen, want het is een deel van de dag en u geniet ervan.

Zoals elke verandering van levensstijl, het wijzigen van uw niveau van activiteit kan het gemakkelijker zijn als je een plan. Stel kleine doelen. Wees creatief. Voor meer informatie kunt u krijgen om een ​​gezond gewicht: Het maken van veranderingen in levensstijl.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Hartziekte; Hoge bloeddruk; Beroerte; Type 2 diabetes; obesitas; Borstkanker, darmkanker, en kanker van het vrouwelijke voortplantingssysteem; Angst; Depressie.