gewichtsverlies na de menopauze – oefening en fitness tips

Elke maand, de Magazine zet uw vragen over gewichtsverlies en fitness naar boven lichaamsbeweging en motiverende experts. Deze maand, 62-jarige Maria B., een reis-consultant en moeder van twee volwassen kinderen in New York City, gevraagd om te helpen omgaan met haar vertragen stofwisseling. Long een actieve vrouw, Maria zegt dat als ze eenmaal de menopauze geraakt, voelde ze trager en “in een mist.” Voor advies, draaide we Kristin McGee, een in New York gevestigde personal trainer, yoga-instructeur, en meester Pilates instructeur die werkt met een veel vrouwen in hun jaren ’50 en ’60 die worstelen om te verliezen of te houden startgewicht.

Maria’s Vraag: Ik zag eerst mijn metabolisme vertraagt ​​in mijn vroege jaren ’40. Dan had ik een hysterectomie op 48, en ik had een lange herstelperiode. Ik was niet zo voorzichtig over mijn calorie-inname, en ik had deze trage jaren. Plus, ik heb artritis en ik heb versleten mijn knieschijf en knie van skiën en wandelen, dus ik heb veel ongemak. Ik heb hard gewerkt om dit alles te overwinnen, en ik heb het langzaam gedaan, maar ik heb nog een andere 10 pond Ik wil graag verliezen. Wat kan ik doen?

Antwoord: Bij de menopauze, de manier waarop uw lichaam slaat vet verandert. Je moet realistisch zijn – je bent niet van plan om zo snel als je deed in uw jaren ’20 of ’30 gewicht te verliezen. Maar je kunt nog steeds doen.

Hoe? McGee biedt deze tips

Werk je kern. Lichaamsvet regelt rond de buik in veel oudere vrouwen. Je kunt niet ter plaatse te verminderen (richten op je buik naar inches te verliezen in alleen dat gebied), maar u kunt zetten om je kern te versterken, zoals de plank te doen. Ga op je handen en tenen (of knieën en onderarmen, aan te passen) alsof je gaat om een ​​push-up te doen. Houd dan je lichaam daar, het houden van uw abs getrokken, voor zo lang als je kunt. Doe dit meerdere keren per dag.

Maak kracht werk voor je. Een pond van spier verbrandt meer calorieën dan een pond vet, dus krachttraining loont door het stimuleren van uw stofwisseling, zelfs als je in rust. Veel vrouwen denken dat als je niet in de buurt bent rennen en zweten, je bent niet te oefenen, maar het opheffen van gewichten maakt je lichaam harder werken zelfs in rust. (En als je het niet gebruikt, dan verlies je – volwassenen die geen enkele vorm van krachttraining doen doen verliezen 5-7 pond van spier elk decennium.)

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …