Gewichtsverlies succesverhalen – Gratis gewichtsverlies gids

Het plan van het gewichtsverlies is meer dan drie miljoen keer gedownload.

Ontdek waarom de 12-weekse programma is zo’n hit uit mensen die met succes hebben verloren gewicht.

Lesley Trundle, 53, uit Londen, gewicht verloren. 14.5kg (32lbs), “Ik begon het plan van het gewichtsverlies op 7 januari 2013 I 2 stenen en 4lbs hebben verloren Het plan van het gewichtsverlies is zo goed gewerkt voor mij, omdat ik toevluchtsoord ‘t het gezien als een dieet, maar als een gezonde manier van eten en goed gevoel het is anders dan alle andere dieet ik heb al eerder geprobeerd het gewichtsverlies forum is briljant -… het is me gericht hield en gemotiveerd ik heb het doel bereikt gewicht dat ik voor mezelf van 9 steen en zijn erin geslaagd om het te handhaven voor de laatste paar maanden, maar volgend jaar wil ik naar een andere 7 pond te verliezen.

Phil Reeves, 36, uit Liverpool, verloren gewicht: 15kg (33lbs), “Ik ben actiever en energieker, wat betekent dat ik buiten adem minder vaak ik ook beter over mezelf en zekerder te voelen Het plan is ontworpen.. om u te helpen vormen nieuwe gezondere gewoontes, en als gevolg van het ik nu routinematig fiets naar het werk. het brengen van groenten en fruit aan het werk is nu een tweede natuur. ik ben nu meer bewust van de calorie-inhoud in voedsel en eet kleinere porties. ” Lees het verhaal Phil’s in full

Wilt u weten hoe gezond je bent?

Christine Schofield, 59, van het Isle of Lewis, verloren gewicht: 8,2 kg (18lbs); “Na de dood van mijn partner aan kanker aan het begin van het jaar, ik was vastbesloten om gewicht te verliezen en fitter, die voorheen alleen verloren gewicht in de vroege jaren ’80 van de F-plan, voorafgaand aan trouwen. het plan kreeg me kickstarted naar een langzame maar duurzame gewichtsverlies en een oefening plan dat mijn gewicht, de vorm en het leven is veranderd voor het beter. het is niet een dieet, maar een verandering in het leven. ” Lees Christine’s verhaal volledig

Graham Gilligan, 32, uit Londen, verloren gewicht: 38.3kg (6st); “Het plan van het gewichtsverlies is niet over diëten, het gaat om het veranderen van de manier waarop je leeft Het werkte voor me en ik verloor 6 stone (38.3kg) in. zes maanden.

Alison Bisping, 49, uit Malmesbury, verloren gewicht: 9,5 kg (21 pond); “Na 30 weken na het plan van het gewichtsverlies, ik heb 21 pond verloren (ik heb drie weken weg gehad en twee weken op krukken, nauwelijks lopen in die tijd .), dus ik ben blij ik zie het als een instrument om heropvoeden me in de richting van gezonder eten, in plaats van de vorige diëten die ik heb geprobeerd (en ik heb de meeste van hen) geprobeerd andere diëten lijken zo beperkend en ‘ban’ voedsel. – ik uiteindelijk vallen uit de wagen en ga terug naar mijn oude gewoontes. ik voel me fitter, gezonder en energieker, en zijn van plan om op deze manier van het eten van mijn nieuwe manier van leven te maken.

Christine Vivier, 32, uit Edinburgh; Gewichtsverlies:. 10kg (22lbs), “Naar aanleiding van het plan helemaal door, het verliezen van gewicht en het uitvoeren van 10 km hebben allemaal echt versterkt mijn zelfvertrouwen Het voelt als een dergelijke prestatie In de laatste 12. weken, ik heb mijn leven draaide zich om. niemand kan dat weg te nemen van mij. ” Lees Christine’s verhaal volledig

Pauline Tessyman, 62, uit Wallasey, verloren gewicht: 8,2 kg (18lbs), “De 12-weekse plan van het gewichtsverlies heeft me geholpen om een ​​meer gezonde en realistische relatie met voedsel te vestigen Het is niet een regime ik op voor het moment. , maar een levenslange, leefbare, gezonde verandering van de aanpak die werkt. 18 pond verloor sinds augustus zegt het al. Er is geen je geweest ‘goed’ of ‘slecht’ op klasse, zonder het verliezen van een paar pond een week, waardoor ze weer op opnieuw de volgende, maar een verstandige aanpak – en het is gratis!

Stephanie Higgins, van Manchester; Weight verloren: 9.2Kg (20 pond), “Tijdens de 12 weken, verloor ik 9.2Kg (20 pond) Ik vond het online forum om een ​​plaats voor ondersteuning en begeleiding van anderen hetzelfde te doen zijn People.. op het forum lijken oprecht geïnteresseerd in wat je zegt, want jullie zijn allemaal in hetzelfde schuitje. het zien van het gewicht eraf en montage in kleinere kleren was misschien wel de beste motivator. over het algemeen, het vasthouden aan het plan voor 12 weken heeft me geholpen het ontwikkelen van nieuwe gezonde gewoonten. ” Lees het verhaal Stephanie’s in full

‘Ik heb geprobeerd 10 diëten in 50 dagen’

31/12 /

31/12 /

Neem onze quiz om te zien hoe je scoort

‘Ik een marathon liep na het verliezen van gewicht’

Verveeld met jojo-dieet, Andy probeerde 10 diëten in 50 dagen, in de hoop op het vinden van degene die hij kon zich aan voor het leven.

Christine liep haar eerste marathon na het verliezen van gewicht met het plan van het gewichtsverlies

Phil zegt dat het plan van het gewichtsverlies heeft hem verlaten gevoel gezonder, fitter en meer vertrouwen

Stephanie Higgins vertelt hoe zij 9.2Kg met het plan van het gewichtsverlies verloren zonder ooit honger

Ik heb het plan van het gewichtsverlies tweemaal ‘

Mijn 12-weekse reis van het gewichtsverlies