het begrijpen van genitale herpes – symptomen

Genitale herpes wordt meestal weergegeven als één of meer blaasjes op of rond de geslachtsdelen of rectum. Wanneer deze blaren barsten ze vertrekken de tender zweren bekend als zweren. De eerste keer dat een persoon heeft een herpes uitbraak, kan de zweren twee tot vier weken duren om te genezen. De volgende uitbraken kunnen optreden gedurende weken, maanden of zelfs hoger. Als ze dat doen, zijn ze meestal zijn minder ernstig dan de eerste uitbraak. Herpes infectie gaat niet weg, maar de uitbraken hebben de neiging om minder vaak na verloop van tijd te worden.

Gevoelloosheid, tintelingen of brandend in de genitale regio; Een branderig gevoel tijdens het plassen of het hebben van intercours; Pijn bij het plassen, moeite met plassen of een frequente behoefte om urinat; Waterige blaren in het genitale gebied

Voor meer informatie over genitale herpes

Basics

symptomen

Behandeling

Veel mensen met terugkerende herpes ervaring waarschuwingssignalen tot 48 uur voor een uitbraak. Deze kunnen bestaan ​​uit tintelen, jeuk of pijn op de plaats van de uitbarsting of pijn die naar beneden naar de billen of knieën.

Een arts kan genitale herpes een diagnose door te kijken naar de uitbraak en het nemen van een monster van weefsel of vloeistof uit de zweren. Er zijn ook bloedonderzoeken voor HSV-1 en HSV-2. Hoewel zij niet kunnen aanwijzen als de besmetting werd verworven of voorspellen wanneer een uitbraak is waarschijnlijk weer gebeuren, ze zijn nuttig voor de diagnose van de aandoening als de uitbraak is genezing of al genezen.

Medicijnen beschikbaar voor de behandeling en verminderen of voorkomen recidiverende herpes uitbraken.

BRONNEN

CDC: “Genitale herpes – CDC Fact Sheet.”

Nationaal Instituut voor Allergie en Besmettelijke Ziekten: “. Genitale herpes”