het begrijpen van perifere neuropathie – symptomen

Symptomen van perifere neuropathie beginnen meestal geleidelijk en onder

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het verslag van Bell’s Palsy is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Bronnen: Bromberg M. Seminars In Neurology, juni 2005. Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. De officiële Patiënt Sourcebook op perifere neuropathie: Een herzien en geactualiseerd Directory voor het internettijdperk, 1 oktober, 2002. Sghirlanzoni A. Lancet Neurology, juni 2005.

Een tintelend gevoel in de tenen of in de bal van de voet die uiteindelijk spreidt de benen in de richting van de stam. Minder vaak kan het gevoel beginnen in de handen en de verspreiding van de armen; Gevoelloosheid in de handen en voeten die zich verspreidt van de armen en benen; Zwakte of zwaarte in spieren door het lichaam. Dit kan gepaard gaan met kramp, vooral in de voeten, benen en handen; Gevoelige huid die pijnlijk om aan te raken kan zijn, prikkelend, branderig gevoel, tintelingen, of scherpe stekende sensaties kan spontaan optreden en meestal verergeren ‘s nachts; Klapvoet, een aandoening waarbij het moeilijk is om de voorkant van een of beide voeten heffen; Moeite met lopen en / of problemen met het evenwicht en coördinatie