het schrijven van een wilsverklaring-waarom een ​​wilsverklaring is belangrijk

Een wilsverklaring is belangrijk in het geval er iets met je gebeurt en je kunt niet voor jezelf spreken. Het geeft je de controle over je eigen medische zorg als je slecht bent gewond of als u een ernstige ziekte te ontwikkelen en je kunt niet je eigen medische beslissingen te nemen. Het is ook heel belangrijk voor uw familie en uw arts. Zij kunnen de informatie gebruiken in uw wilsverklaring om keuzes te maken voor u als u ze niet zelf kan maken.

Sporten is goed voor je op vele manieren. Het is een geweldige manier om actief te zijn, contact houden met vrienden, te verlichten stress, en geniet van uw vrije tijd; Toch kan blessures gebeuren; Als je een sportblessure hebben gehad, hier zijn vijf manieren om de impact op uw portemonnee te minimaliseren.

Als u niet beschikt over een levende zal en een gezondheidszorg-agent, een ander dan uw familielid kan beslissen wat voor soort zorg die u ontvangt persoon. Een beslissing kan worden gemaakt door een arts die je niet kent, of het kan zelfs worden gemaakt door de rechter. In sommige staten, moet u duidelijk te maken en toestemming te geven in uw wilsverklaring die u niet wilt worden gevoed door een buis of ontvangen van andere vormen van life support.

Soms u en uw gezin kan hulp nodig overeenstemming te bereiken over de beste manier om uw medische behoeften. Eldercare mediation kan helpen families samen te werken.