het weekend dieet

Van maandag tot vrijdag, jongleren we verplichtingen werk en familie-activiteiten, en de rush naar het diner op tafel te krijgen. Toen het weekend eindelijk komt, we kick onze hielen, verschuiven in ontspanning mode – en voer een dieet gevarenzone, waarbij gezond eten en fitness routines kunnen krijgen geworpen in de wind.

Wanneer ik analyseer inname via de voeding van iemand, kijk ik naar twee weekdagen en één dag in het weekend omdat mensen heel anders eten in het weekend. Onze meer ontspannen weekend schema vertrekken tijd voor frequente reizen naar de keuken voor snacks, maaltijden in een restaurant, partijen met high-calorie hors d’oeuvres en alcohol, en de lijst gaat maar door.

Maar je vrije dagen niet al je harde werk ongedaan te maken tijdens de week. Hier zijn een paar adviezen om u te helpen ontspannen, zonder te vallen van uw gezond eten plan.

Er zijn twee scholen van denken over de behandeling van uw dieet tijdens het weekend. De eerste strategie is om uw gebruikelijke gezond eten plan zorgvuldig te volgen en krijgen naar de sportschool elke dag tijdens de week – zodat wanneer het weekend komt, kunt u een beetje uitgeven.

Dit betekent niet dat het gooien van voorzichtigheid aan de wind en het eten van een hele taart in een vergadering. Het betekent simpelweg genieten van enkele van de calorieën die u tijdens de week hebt opgeslagen, misschien in de vorm van een glas wijn of een portie van uw favoriete dessert. Zie het als de 80/20 regel: 80% van de tijd, u zich aan uw gezonde routin; de overige 20% is uw flex tijd om te genieten van wat past bij uw fantasie.

Ja, u kunt uw taart en eet het ook, zolang de slice is klein – en houden u op uw activiteit. Je moet ten minste 30 minuten van de activiteit per dag, of het nu gaat wandelen, tuinieren, of het doen van een oefening video. Riem op een stappenteller en laat de stappen die u neemt terwijl het doen van boodschappen of winkelen optellen (streven naar minstens 5.000 stappen). Een oefening bijna elke dag maakt u zich beter voelt. Hoe moeilijk het ook om aan de slag kan worden gestart, je nooit spijt van veters van je schoenen.

Deze aanpak is mijn eigen gewicht management strategie. Ik vind het makkelijker om ijverig te zijn tijdens de week te weten dat ik kan genieten in het weekend. Het geeft mij de motivatie en discipline moet ik tot en met vrijdag te krijgen.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …