jonge moeders geconfronteerd met fibromyalgie

Als je gediagnosticeerd met fibromyalgie in de jaren ’20, kan de vermoeidheid, chronische pijn, en andere dagelijkse beledigingen van de aandoening een halt aan alle geneugten van de jeugd noemen. Als een lid van ‘s fibromyalgie gemeenschap zegt, kan fibromyalgie voel je je als je “22 gaande 80.” bent

Ze is een jonge moeder in haar jaren ’20 met een 14 maanden oud en een 2-jarige. Zij en een andere jonge moeder, 23 jaar, kom dan naar de fibromyalgie gemeenschap om hun strijd te delen met fibromyalgie.

“Ik kan mijn was niet te doen, was mijn gerechten, mijn huis schoon te maken of zelfs zorg voor mijn kinderen recht”, zegt ze. “Ik heb geen intieme leven met mijn man vanwege mijn constante pijn en vermoeidheid, we staan ​​aan de vooravond van de echtscheiding en ik kan het hem niet kwalijk nemen, want hij is getrouwd met een zombie. Ik kom thuis van een hele dag werken, en ik ga slapen. En wakker worden de hele nacht in pijn of angst. En opstaan ​​om 05:00 om het helemaal opnieuw doen. ”

Een groot aantal supporters haar verzekeren dat ze niet alleen in haar depressie en gevoelens van wanhoop. Zij delen hun sagen, en, zoals deze jonge moeder, ze reisden van dokter naar dokter, die vaak wordt verteld “het is allemaal in je hoofd.” De supporters dringen er bij haar om te profiteren van de gereedschapskist van de middelen gevonden in de fibromyalgie gemeenschap. Verschillende wijzen erop dat zij een reumatoloog moet bezoeken – als ze al niet – omdat reumatologen zijn de specialisten die het meest over fibromyalgie weten.

De tweede jonge moeder die fibromyalgie heeft ook heeft drie kinderen in de leeftijd van 4 en onder. Ze schrijft over gefrustreerd voelen omdat ze nooit de dingen die ze wil met hen kan doen, en zich schuldig dat het pijn doet als ze haar zelfs aanraken.

Een moeder, die kinderen van dezelfde leeftijd toen ze werd gediagnosticeerd had, biedt praktische aanbevelingen vanuit haar ervaring. Als ze niet kon gaan naar een school picknick, nodigde ze vrienden over en had een huis picknick op de vloer. “We deden dingen zoals privé concerten voor school concerten ik miste. Of vrienden zouden ze en video te nemen voor mij, dan zouden we filmavond met popcorn en de werken hebben. “Ze hield haar bed in de eetkamer of de woonkamer, waar ze dichter bij de kinderen konden zijn. “Ik kon koken in een crock pot uit bed, en als ik kon opstaan ​​mijn kleine chef-kok en ik samen gekookt.”

Andere leden van de gemeenschap wijzen op een aantal andere coping-strategieën, met inbegrip van verwarming pads en warme douches voor het slapengaan. Eén lid raadt ze haar vitamine D-spiegel hebben gecontroleerd.

“Er is licht aan het eind gewoon doorgaan persistent als het klinkt alsof je”, zegt een vrouw. “Het maakt niet uit hoe slecht je je voelt niet opgeven. Het is niet allemaal in je hoofd en laat niemand de mening van je anders denken.