kiespijn en tandvleesproblemen – topic overzicht

Oral Health Trends

Tandpijn en tandvleesproblemen komen vaak voor, maar meestal kan worden voorkomen door het nemen van goede zorg van uw tanden en tandvlees. Het houden van uw tanden, tandvlees en de botten rond uw tanden gezond vereist regelmatig poetsen, flossen en goede voeding. Poets je tanden twee keer per dag met een Dental Association (ADA) aanvaard fluoride tandpasta. Clean tussen de tanden dagelijks met floss of een interdentale reiniger. Voor meer informatie over de juiste poetsen en flossen technieken, Basic Dental Care.

Soms kunt u tand pijn hebben wanneer u een tand aanraakt of wanneer u eten of drinken voedingsmiddelen die warm, koud, zoet of zuur zijn (gevoelige tand). Milde gevoeligheid kan worden veroorzaakt door gekrompen (teruggetrokken) gommen of uitgesleten tand. Matige tot ernstige gevoeligheid kan betekenen tand gekraakt, een tandheelkundige holte aanwezig is, of een vulling verbroken. Het zien van een tandarts voor behandeling kan voorkomen dat de tand uit te sterven.

De meest voorkomende oorzaak van kiespijn is tandbederf, hoewel kiespijn niet in de vroege stadia van verval kan zijn. Andere redenen voor kiespijn kunnen omvatten

Soms kiespijn kan worden veroorzaakt door een ander gezondheidsprobleem, zoals

Gezond tandvlees is roze en stevig en niet gemakkelijk bloeden. Af en toe uw tandvlees kunnen bloeden als u uw tanden en tandvlees te hard poetsen, gebruik dan een harde tandenborstel, of snap flosdraad hard tegen het tandvlees. Wees voorzichtig met je tanden-gebruik een zachte tandenborstel en flos zorgvuldig om te voorkomen dat bloedend tandvlees.

U \ ‘ll vinden tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health.

U bent momenteel

Slechts 18,5% van de mensen in de wereld nooit floss. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Zijde etensresten opgesloten tussen de tanden en verwijdert de film van bacteriën die vormen voordat er blijkt om plaque die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Probeer flossen slechts één tand aan de slag.

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor 3 dagen!

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen, maar je bent goed op uw manier aan het maken van een positieve invloed op uw tanden en tandvlees. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor alle 7 dagen!

Slechts 50,5% van de vele mensen in de wereld floss dagelijks, en goed voor je dat je een van hen! Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Gefeliciteerd met een goede mondgezondheid gewoonte!

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health te vinden.

BRONNEN

Dental Association, Healthy People 2010

Een infectie van of rond de tand (abces). Een rode, gezwollen, pijnlijke bult kan worden gevonden in de buurt of op de zijkant van de pijnlijke tand. De tand kan zeker pijn doen als je bijt; Een tand die niet heeft gebroken door het tandvlees (beïnvloed tand). Tandvlees kan rood, gezwollen en pijnlijk zijn. Het gebied rond deze tand kan pijn, geklop, en zijn heel pijnlijk; Problemen met of letsel van de zenuwen in het midden van de tand (pulp), die kan worden veroorzaakt door een verwonding aan het gezicht of vermalen of knarsen van de tanden.

Een hartaanval, cluster hoofdpijn of sinus-infectie, die in de tanden of de kaak kan leiden afgeleide pijn; Virale infecties, zoals gordelroos; Ziekten zoals diabetes; Zenuw-gerelateerde ziekten, zoals trigeminale neuralgie; Alcohol- of drugsmisbruik, in het bijzonder methamfetamine; Vitaminedeficiënties, zoals te weinig vitamine B12.