kiezer gids: dekking voor jongvolwassenen

Jongvolwassenen behoren tot de meest waarschijnlijk geen ziektekostenverzekering. Eén op de vijf jongeren in de leeftijd van 19-25, heeft geen ziekteverzekering in vergelijking met een van de uit de zeven volwassenen leeftijden van 45 tot 65. Hoewel deze cijfers zijn hoog, ze zijn aanzienlijk gedaald van 2012, wanneer meer dan een kwart van de jonge volwassenen onverzekerd waren.

De daling van de jonge volwassenen zonder verzekering is waarschijnlijk te wijten aan de bepaling in de Affordable Care Act waarmee jonge volwassenen over het beleid van hun ouders te blijven tot de leeftijd van 26. Voor jonge volwassenen nog steeds niet verzekerd, hoge kosten zijn de grootste factor. Hun ouders kunnen onverzekerd zijn ze weg zonder afhankelijk dekking.

Jongeren zijn vaak op zoek naar werk of hun carrière starten en hebben meer kans op een lager inkomen hebben. Omdat ze zijn ook meer kans om te werken voor kleine bedrijven of parttime werken, ze kunnen vaak niet voordelen voor de gezondheid te krijgen door middel van hun werk.

Het niet hebben van de ziektekostenverzekering kan duur zijn. Bijna de helft van de mensen die onverzekerd zeggen dat ze problemen met de medische rekeningen gehad. Bijna 4 op de 10 uitgevoerde medische schuld. Onverzekerd blijven heeft een kostprijs ook. De Affordable Care Act vereist dat alle mensen om een ​​ziektekostenverzekering hebben of een boete betalen. In 2016 zal volwassenen een boete van $ 695 te betalen voor zijn onverzekerd of 2,5% van hun jaarlijkse inkomsten, welke groter is.

Expand Medicaid

De Affordable Care Act verplicht staten om hun Medicaid-programma’s uit te breiden naar iedereen onder 138% van de federale armoedegrens ($ 16.242 voor particulieren). Echter, oordeelde de Hoge Raad was het ongrondwettig staten vereisen om hun programma’s uit te breiden en maakte het optioneel. Met ingang van 2016, hebben 32 staten en het District of Columbia hun Medicaid-programma’s uitgebreid, zodat jongeren de toegang tot goedkope ziektekostenverzekering. Verschillende staten die hun programma’s hebben uitgebreid overwegen dit te doen.

De intrekking van de Wet op betaalbare zorg

Meerdere kandidaten zijn veelbelovend aan de Affordable Care Act in te trekken. Als de Affordable Care Act wordt ingetrokken, is het niet duidelijk of de ouders nog steeds in staat zou zijn om jonge volwassenen over hun beleid te houden. De voorziening heeft bewezen populair en verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben gezegd dat ze zouden houden, ongeacht wat er gebeurt met de wet.

BRONNEN

CDC: “Health Insurance Coverage: spoedige vrijlating van de ramingen van de National Health Interview Survey, januari-maart 2014.”

HealthReform.gov: “Jonge mensen in de wereld en Hervorming van de ziekteverzekering.”

Healthcare.gov: “State-Level Schattingen van Winsten in verzekeringsdekking onder jongvolwassenen.”

Telling van Verenigde Staten 2011 Verslag (geproduceerd 9/2012).

Mitt Romney.

Bloomberg Business Week: “Romney Health Plan te houden reeds bestaande toestand Coverage.”

Ziektekostenverzekering nodig hulp? Beantwoord een paar vragen om uw persoonlijke actieplan te krijgen.