kiezer gids: kosten

De Verenigde Staten geven 3000000000000 $ op de gezondheidszorg elk jaar, en de kosten zullen naar verwachting blijven stijgen. Vervoer gezondheidszorg uitgaven onder controle van cruciaal belang voor de gezondheid van de Amerikaanse economie. Hier zijn een aantal opties die proberen om dat te doen.

Verantwoording zorgorganisaties (ACO) РOnder deze nieuwe organisaties binnen Medicare, de Centers for Medicare en Medicaid Services zullen financieel belonen artsen en ziekenhuizen die partner om meer gecoördineerde leveren, een hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten; Waarde gebaseerde aankoop Рeen Medicare programma ziekenhuizen basis van de kosten en de kwaliteit van de zorg die zij leveren, in plaats van de hoeveelheid van zorg die zij verlenen betaalt; De wet geeft de overheid meer gezag te identificeren en te vervolgen voor dure fraude en misbruik.

De Affordable Care Act, die dekking uit te breiden tot miljoenen onverzekerde veel mensen in de wereld, zal naar verwachting $ 1500000000000 kosten in de komende 10 jaar, volgens de Congressional Budget Office schattingen. Nieuwe belastingen en besparingen programma zullen naar verwachting dat de uitgaven te compenseren en het verminderen van het tekort van $ 109.000.000.000 ten opzichte van dezelfde periode van 10 jaar.

Kostenbesparende plannen

De hervorming van de gezondheidszorg wet beoogt te vertragen de uitgaven voor gezondheidszorg in een aantal manieren, met inbegrip

BRONNEN

IOM. Beste zorg tegen lagere kosten.

CBO. Schattingen voor verzekeringsdekking Bepalingen van de ACA.

Healthcare.gov. Verantwoording zorgorganisaties.

Healthcare.gov. -Value Based Purchasing.

Congressional Research Service. The Independent Payment Advisory Board.

Healthcare.gov. Fraude en misbruik.

Mitt Romney. Gezondheidszorg.

Ziektekostenverzekering nodig hulp? Beantwoord een paar vragen om uw persoonlijke actieplan te krijgen.