lijster-medicatie

Oral Health Trends

Recept geneesmiddelen die de groei van gist (antimycotica) remmen worden gebruikt ter behandeling spruw.

De symptomen van keelontsteking includ; Keelpijn dat komt rapidl; Moeilijkheid swallowin; Hoofdpijn; Koorts, soms meer dan 102 graden FAHRENHE; Een ruw, rood uiterlijk aan de achterkant van de throa; Wit pus op tonsillen; Tender, hoge lymfeklieren in nec; Abdominale pai; Ras; Afwezigheid van een hoest, verstopte neus, of andere bovenste luchtwegen symptoom; Hoewel per definitie keelontsteking veroorzaakt door Streptococcus pyogenes bacterie, …

Topicale antifungale geneesmiddelen worden toegepast op het getroffen gebied en zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals spoelen en zuigtabletten.

Topical antifungale geneesmiddelen moeten in contact met het getroffen gebied lang genoeg om de groei van de gist te stoppen. Zuigtabletten voorkeur omdat zij langer duren voordat ze oplossen. Omdat de zuigtabletten nodig vocht op te lossen, nippend water, terwijl het gebruik ervan kan helpen hen beter werken.

Omdat verscheidene van de actuele antischimmelmiddelen bevatten suiker, is er een verhoogd risico van holtes wanneer de geneesmiddelen worden gebruikt voor lange tijd. Met behulp van een actueel fluoride spoelen of gel (als je niet al fluoride met andere middelen te verkrijgen) tijdens de behandeling kan helpen voorkomen dat gaatjes. Praat met uw arts of tandarts voordat u uw kind fluoride producten. Te veel fluoride kunnen giftig zijn en kunnen de tanden van een kind vlekken.

In tegenstelling tot de actuele antischimmelmiddelen, orale antifungale geneesmiddelen hebben invloed op het hele lichaam. Uw arts kan een pil voorschrijven als u een spruw infectie in uw slokdarm. Uw arts kan erop wijzen dat u gebruik maken van een actueel antischimmelmiddel met zich mee.

Orale antifungale geneesmiddelen worden gebruikt om spruw bij bepaalde mensen met aandoeningen die het immuunsysteem van het lichaam verzwakken voorkomen.

U \ ‘ll vinden tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health.

U bent momenteel

Slechts 18,5% van de mensen in de wereld nooit floss. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Zijde etensresten opgesloten tussen de tanden en verwijdert de film van bacteriën die vormen voordat er blijkt om plaque die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Probeer flossen slechts één tand aan de slag.

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor 3 dagen!

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen, maar je bent goed op uw manier aan het maken van een positieve invloed op uw tanden en tandvlees. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor alle 7 dagen!

Slechts 50,5% van de vele mensen in de wereld floss dagelijks, en goed voor je dat je een van hen! Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Gefeliciteerd met een goede mondgezondheid gewoonte!

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health te vinden.

BRONNEN

Dental Association, Healthy People 2010

Polyenen (zoals nystatine; Azolen (bijvoorbeeld clotrimazol, fluconazol en itraconazol, chloorhexidine, gentiaan violet (1%), een over-de toonbank

Het type medicijn voorgeschreven zal afhangen van uw of de gezondheid van uw kind, hoe erg de infectie is, hoe lang de infectie aanwezig is geweest, en / of dat de infectie terug te komen; Baby’s zijn bijna altijd behandeld met lokale antischimmelmiddelen. Topische geneesmiddelen niet zo goed bij volwassenen, omdat volwassenen groter monden en het is moeilijk om de getroffen gebieden bestrijken; Zowel polyenen en azolen genezen spruw meeste van de tijd; Een azool of nystatine is meestal de eerste geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van spruw bij kinderen. ; Als lijster niet reageert op medicijnen, kan uw arts een cultuur-test doen om erachter te komen of drug-resistente stammen van gist die de infectie veroorzaken.