Ondergewicht tienerjongens

Maakt u zich zorgen over het feit dat ondergewicht? Of misschien je vrienden of ouders hebben het gezegd.

U kunt vrienden die zijn groter, zwaarder en gespierder dan je hebt. We hebben allemaal groeien en ontwikkelen op verschillende snelheden. Veel jongens niet hun volwassen gewicht te bereiken, totdat ze ouder zijn dan 18 jaar.

U kunt controleren of je een gezond gewicht door het gebruik van onze gezond gewicht calculator. Als je ondergewicht, kan uw arts, praktijkverpleegkundige of school verpleegkundige geven u hulp en advies.

Er kan een onderliggende medische oorzaak voor uw lage gewicht dat moet worden uitgecheckt zijn. Gut problemen zoals coeliakie, bijvoorbeeld, kan mensen afvallen.

Waarom wordt een gezond gewicht zaken

Lees over andere medische problemen die onverklaarbaar gewichtsverlies veroorzaken.

Misschien bent u het hebben van psychische of emotionele problemen die invloed hebben gehad uw eetgewoonten. Depressie en angst, bijvoorbeeld, kan zowel je gewicht te verliezen.

Of misschien heb je niet al het eten van een gezonde, evenwichtige voeding.

Ongeacht de situatie, als u zich zorgen over uw gewicht of uw dieet bent, het beste om te doen is iemand vertellen. Er is veel dat gedaan kan worden om te helpen.

Ondergewicht kunnen achterlaten als u zonder energie en invloed op je immuunsysteem, wat betekent dat je kan makkelijker oppakken verkoudheid en andere infecties.

Als uw dieet slecht is, kunt u ook missen op vitaminen en mineralen die je nodig hebt om te groeien en te ontwikkelen.

Gezonde voeding voor tiener jongens

Het goede nieuws is dat, met een beetje hulp, kunt u geleidelijk aan gewicht te krijgen tot je bij een gewicht dat is gezond voor uw lengte en leeftijd.

Het is belangrijk dat je gewicht op een gezonde manier. Probeer niet te gaan voor chocolade, gebak, frisdranken en andere voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet of suiker. Het eten van deze soorten voedsel te vaak is het waarschijnlijk om je lichaam vet te verhogen, in plaats van het opbouwen van sterke botten en spieren.

In plaats daarvan, streven naar drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag te eten. Je moet het hebben van

We moeten allemaal een zekere hoeveelheid vet in onze voeding, maar het is belangrijk om een ​​oogje houden op de hoeveelheid en het type vet dat we eten te houden. Probeer om te bezuinigen op de hoeveelheid verzadigd vet je eet – dat is het vet in worst, salami, taarten, harde kaas, room, boter, cakes en koekjes.

Bezuinigen op suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals chocolade, snoep, gebak, koekjes en suikerhoudende frisdranken.

Boost je calorieën

Krachttraining kan ook helpen om sterke spieren en botten op te bouwen. Ontdek hoe u uw kracht en flexibiliteit te verhogen.

Tegen het lijf van uw energie-inname op een gezonde manier, probeer dan deze tips

Zoek uit hoeveel calorieën de gemiddelde tiener nodig heeft.

U moet ook zorg ervoor dat je voldoende slaap. Ongeveer 8 tot 10 uur per dag is ideaal voor tieners. Vermijd roken en alcohol.

Soms kunnen er andere zaken die u stopt met het eten van een gezond dieet.

Als je angstig voelen wanneer u denkt over eten, of je voelt dat je kan de zeggenschap over voedsel gebruiken om u te helpen omgaan met stress, een laag zelfbeeld of een moeilijke tijd thuis of op school, dan kunt u een eetstoornis hebben.

Mensen met een eetstoornis vaak zeggen dat ze het gevoel hebben dat hun eetgewoonten hen te helpen controle over hun leven te houden. Maar dat is een illusie: het is niet degenen, die de touwtjes in handen, maar de eetstoornis.

Tienerjongens en eetstoornissen

Als je voelt dat je kan een eetstoornis hebben, hulp beschikbaar is.

Vertel iemand: idealiter je ouders, voogden of een andere volwassene die je vertrouwt.

De eetstoornissen liefdadigheid b-eten heeft een Youthline, waar u advies kunt krijgen.

09/11 /

09/11 /

Goedkoop en makkelijk gym-gratis oefeningen om uw conditie, zoals wandelen, hardlopen, dansen, zwemmen en fietsen te verbeteren

Ontdek hoe je een gezond, voedzaam dieet te bereiken om u te helpen look en feel je best

Gym-vrije oefeningen

Voeding en dieet