onderwerpen in de complementaire en alternatieve therapieën (pdqто): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -pharmacologic behandelingen

714-X

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van het gebruik van het NCD-virus (NDV) als een behandeling voor mensen met kanker. De samenvatting bevat een korte geschiedenis van de NDV onderzoek, een herziening van het laboratorium en dierlijke studies, de resultaten van de klinische proeven, en mogelijke bijwerkingen van NDV-gebaseerde therapie. Verschillende stammen van NDV zal in de samenvatting worden besproken, met inbegrip van de Hongaarse stam MTH (More Than Hope) -68. De informatie die in sommige …

antineoplastons

Antineoplastons zijn geneesmiddelen van chemische verbindingen die van nature in de urine en bloed. Er werd beweerd dat antineoplaston therapie kan worden gebruikt om bepaalde kankercellen te stoppen delen, terwijl gezonde cellen niet worden aangetast.

Cancell / Cantron / Protocel

Cancell / Cantron / Protocel is een vloeistof die is gemaakt in verschillende vormen sinds de late jaren 1930. Het is ook bekend onder de namen Sheridan’s Formula, Jim’s Juice, JS-114 JS-101, 126-F, en de “Cancell-achtige” producten Cantron en Protocel. De precieze bestanddelen van Cancell / Cantron / Protocel zijn niet bekend en het is niet effectief in het behandelen van alle soorten kanker.

Kraakbeen (Bovine en Shark)

Runder (koe) kraakbeen en haaienkraakbeen zijn bestudeerd als behandelingen voor mensen met kanker en andere aandoeningen voor meer dan 30 jaar. Stoffen die voorkomen dat het lichaam waardoor de nieuwe bloedvaten die een tumor moet groeien gevonden in runderkraakbeen en haaienkraakbeen. Echter, deze stoffen geen effect op de groei van normale cellen of tumorcellen zijn.

hydrazine sulfaat

Hydrazine sulfaat is een chemische stof die is onderzocht als een behandeling voor kanker en de behandeling van orgaan verspillen (d.w.z. cachexie) die kan ontwikkelen deze ziekte. Er werd beweerd dat hydrazinesulfaat beperkt de mogelijkheid van tumoren te nemen glucose, wat een soort suiker die tumorcellen moeten groeien.