ongewone vormen van kanker van de behandeling jeugd (pdqто): behandeling [] -ongeveer deze samenvatting pdq

Doel van deze samenvatting

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van het gebruik van laetrile als een behandeling voor mensen met kanker. Het overzicht omvat een geschiedenis van laetrile onderzoek, een overzicht van laboratoriumstudies, de resultaten van de klinische proeven, en de mogelijke bijwerkingen van laetrile gebruik; Deze samenvatting bevat de volgende belangrijke informati; Laetrile is een andere naam voor de chemische amygdaline, die is gevonden in de putten van veel groenten en talrijke planten; Cyanide…

Recensenten en Updates

Dit overzicht wordt regelmatig herzien en zo nodig bijgewerkt door de PDQ Pediatric Treatment Editorial Board, die redactioneel onafhankelijk van het National Cancer Institute (). De samenvatting geeft een onafhankelijk overzicht van de literatuur en geen beleidsverklaring van of de National Institutes of Health (NIH) te vertegenwoordigen.

Bestuursleden beoordeling onlangs gepubliceerde artikelen per maand om te bepalen of een artikel moet

Wijzigingen in de samenvattingen worden gemaakt door middel van een consensus proces waarin leden van de Raad evalueren de kracht van het bewijs in de gepubliceerde artikelen en te bepalen hoe het artikel moet worden opgenomen in de samenvatting.

De lead beoordelaars voor Ongebruikelijke Kankers of Childhood behandeling zijn

Eventuele opmerkingen of vragen over de summiere inhoud moet door middel van de website Contact Formulier Cancer.gov worden ingediend. Niet contact op met de individuele bestuursleden met vragen of opmerkingen over de samenvattingen. bestuursleden zullen niet reageren op individuele vragen.

Levels of Evidence

Sommige van de verwijzing citaten in deze samenvatting worden begeleid door een level-of-bewijs aanwijzing. Deze aanduidingen zijn bedoeld om lezers te helpen beoordelen van de sterkte van het bewijs ter ondersteuning van het gebruik van specifieke interventies of benaderingen. De PDQ Pediatric Treatment Editorial Board maakt gebruik van een formeel bewijs ranking systeem in de ontwikkeling van haar niveau van evidence-aanduidingen.