peuter constipatie: oorzaken, symptomen en behandelingen

Peuters zijn, door de natuur, een pietluttige bos. Hun stemmingen en grillen kan veranderen op een dubbeltje.

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport Reye Syndroom is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Het zien van een lege wc-dag na dag kunnen ouders met paniek, maar constipatie te vullen bij peuters is meestal een teken van een ernstige ziekte. Meestal het is veroorzaakt door een probleem dat is makkelijk op te lossen, zoals dieet of het negeren van de drang om te gaan.

Dus hoe weet je of infrequent badkamer bezoeken normaal zijn voor uw kind, of als je echt een verstopping peuter? Lees verder om te weten wanneer peuter constipatie is een probleem is, en hoe het te behandelen.

De gemiddelde kleuter (als er zoiets bestaat) maakt een stoelgang eenmaal per dag. Meestal, een kind dat een stoelgang heeft minder dan drie keer per week (of minder vaak dan hij gewoonlijk doet), en waarvan de ontlasting zijn hard en moeilijk te passeren, is verstopt. Ook volgens de Academy of Pediatrics, elk kind met krukken dat grote, harde, droge, en vergezeld door pijnlijke stoelgang zijn, vervuiling tussen de stoelgang of bloed aan de buitenkant van de ontlasting kan constipatie.

Niet bang zijn als uw kind een aanval van obstipatie – het is volkomen normaal een keer in een tijdje. Maar als constipatie uw peuter duurt twee weken of meer het heet chronische constipatie, en u moet uw kinderarts te zien.

Uw arts kan u vragen om bij te houden van de stoelgang van je kind te houden – hoe vaak ze voorkomen, hoe groot en hard ze zijn, en als er geen bloed in de ontlasting van uw peuter. Je moet ook kijken naar andere symptomen die kunnen optreden samen met constipatie, zoals