peuter discipline: effectieve en passende tactiek

Heb je ooit zelf gevonden in diepe onderhandelingen met de 2-jarige over de vraag of ze haar prinses kostuum kan dragen aan kleuterschool voor de vijfde dag op rij? Heb je deelgenomen aan ‘walk of shame “uit de plaatselijke supermarkt na uw peuter gooide een woedeaanval op de vloer? Er kunnen troost zijn in dat je het weet bent niet alleen, maar dat maakt het navigeren in de vroege jaren van de discipline niet gemakkelijker.

Ontwikkeling van het kind specialist Claire Lerner, directeur van het ouderschap middelen voor de non-profit organisatie Zero naar Three, zegt: “Ze begrijpen dat hun acties uit -. ze kunnen dingen gebeuren Dit leidt hen willen hun stempel op de wereld te doen gelden en zichzelf op een manier die deed ze niet toen ze een baby. Het probleem is dat ze hebben zeer weinig zelfbeheersing en ze zijn niet rationele denkers. Het is een zeer uitdagende combinatie. ”

Hier zijn een paar eenvoudige peuter discipline strategieën om het leven makkelijker maken voor het hele gezin als je zelf beweren peuter moet richting.

Orde en routine geven jonge kinderen een veilige haven van wat zij zien als een overweldigende en onvoorspelbare wereld, zegt Lerner. “Als er enige voorspelbaarheid en routine, het maakt kinderen voelen zich veel meer veilig, en ze de neiging om veel meer gedragen en kalm te blijven, omdat ze weten wat te verwachten.”

Probeer elke dag hetzelfde schema te houden. Dat betekent dat consistente nap tijden, maaltijden en bedtimes evenals momenten waarop uw peuter is vrij om gewoon rond te rennen en plezier hebben.

Waarschuw je kind van tevoren als je moet een verandering te maken. Het vertellen van uw kind “Tante Jean gaat u kijken vanavond, terwijl mama en papa uit te gaan voor een beetje” zal haar voor te bereiden op een iets andere routine en kan een scène voor het slapengaan te voorkomen.

Consistentie is ook belangrijk als het gaat om discipline. Als je zegt “nee raken van” de eerste keer dat uw kind riekt naar een ander kind op de speelplaats, moet u ook te zeggen “nee te raken”, de tweede, derde en vierde keer dat uw kind doet.

Hulp voor Eczem van uw kind; Hoe is ADHD invloed zijn op uw leven; Hulp voor Tummy Troubles in Kids

De feiten: Kids ‘Oral Healt; Children’s Vision Doorlichting; 9 Verrassende Redenen om Get More Sleep