peuter verlatingsangst en groei mijlpalen

In tegenstelling tot toen hij een baby was, uw peuter weet nu dat wanneer je je weggaat altijd terugkomen. Dus waarom is uw peuter vastklampen aan je elke keer dat je probeert te lopen de deur uit? Terwijl verlatingsangst is niet gemakkelijk, het is volkomen normaal en moet verdwijnen tegen de tijd dat uw kind zijn tweede verjaardag bereikt.

Je Peuter Development Deze Maand

Nu dat uw peuter zijn grote 1e verjaardag voorbij is, heeft hij het verkrijgen van meer controle over zijn wereld elke dag.

Hij is ook leren dat het leuk is om te spelen

Elke keer dat je moet vertrekken, al is het maar voor een paar minuten, volgt dezelfde routine; sluipen nooit – uw peuter zal altijd zorgen dat je gaat weer verdwijnen. Afscheid elke keer; Vraag uw oppas of nanny om je kind af te leiden terwijl je de deur uit. Verlaat snel naar de drama te verminderen; Wanneer u terugkeert, geef uw kind een dikke knuffel om hem te laten weten dat je van hem houdt en miste hem.

Uw 13-maanden oude leert

Moedig hem aan om te verkennen en nieuwe dingen te proberen te houden – onder uw toeziend oog, natuurlijk.

Toen hij duwt een knop op een stuk speelgoed, het maakt een geluid; Als hij spreekt in een telefoon, een stem reageert; Als hij maakt een grappig gezicht, anderen lachen.

Speel alsof spelletjes – zoals het voeden van een pop of gevuld anima; Bootsen uw actie; Hide speelgoed en dan vinden ze

Het beschermen van de baby uit Infectio; Baby Visie: Wat uw Baby Zie; Hulp voor uw Eczeem baby’s

Vroege tekenen van Hoorzitting Los; Bescherm uw kinderen: Get Your Shot; Kiemen bij Daycare: vragen stellen