peuter voedingswaarde voedingsmiddelen en taalontwikkeling

Nu dat uw peuter is afgestudeerd aan de moedermelk bananen, formule om de Franse toast, kan het een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat ze nog steeds een gezond dieet.

Goede keuzes maken het grootste deel van de tijd en je hoeft niet schuldig te voelen als de occasionele cookie of Friet sluipt in het dieet van uw kind.

Je Peuter Development Deze Maand

Uw 14-maanden oude verandert in heel de kletskous! Ze is met behulp van de dozijn of zo woorden zij weet – met een paar onzin woorden gegooid in – om u te laten weten dat ze honger heeft, slaperig, of wil spelen.

Tegen het einde van dit jaar, zal ze in staat zijn om ongeveer 50 verschillende woorden en enkele twee-woord zinnen zeggen; Uw kind begint ook om u te begrijpen. Wees niet verbaasd zijn als ze reageert wanneer u vragen of ze honger of vragen om een ​​knuffel; Peuters hebben nog steeds een harde tijd om hun woorden rechts. Voor nu, kunt u de enige persoon die bijzondere wijze van spreken van uw kind begrijpt zijn; Maak je geen zorgen als je zoon is traag om te spreken. Jongens soms langer duren om de taalvaardigheid dan meisjes onder de knie.

Hulp voor Eczem van uw kind; Hoe is ADHD invloed zijn op uw leven; Hulp voor Tummy Troubles in Kids

De feiten: Kids ‘Oral Healt; Children’s Vision Doorlichting; 9 Verrassende Redenen om Get More Sleep