probeer dan deze tips uit te werken veilig als het warm is buiten

In Phoenix, locals noemen het een “koudegolf” als de thermometer daalt tot minder dan 105 graden. Na het doorbrengen van tijd op een bouwplaats, Arizona bouwer Albert Ayala vond zijn hoofd zwemmen en merkte dat hij was gestopt zweten. “Ik voelde me verschrikkelijk, ‘herinnert hij zich. Hij ging naar huis en een paar uur later, ondervonden hevige spierkrampen. “Ik dacht dat ik wist warmte,” zegt hij, “maar het raakte me.

“Het kan iedereen overkomen”, zegt Andrea M. McCauley, directeur van communicatie voor het Rode Kruis in de Phoenix gebied. Hoewel steeds geleidelijk wennen aan de warmte helpt bij (in Phoenix, zeggen ze als je door middel van een zomer kan krijgen, zult u niet de hitte zo veel merken), acclimatisatie is niet het hele antwoord.

? Wanneer moet je je zorgen over te oefenen in de hitte “vraagt ​​William O. Roberts, MD, een sportgeneeskunde specialist met MinnHealth in White Bear Lake, Minn, (niet in een woestijn, bericht – dit kan overal gebeuren)..” Dat is een bewegend doel. Veel hangt af van de luchtvochtigheid. Zonder acclimatisatie, kan 70 graden met een hoge luchtvochtigheid gevaarlijk zijn. Uw zweet kan niet verdampen.

Warmte, Roberts herhaalt, is niet iets wat je kunt instinctief peilen. ‘Mensen beseffen vaak niet hoe warm en vochtig is, totdat ze zijn al in de problemen. ”

Als het lichaam niet kan dragen de warmte van de uitoefening spieren aan het oppervlak van het lichaam snel genoeg – en zodra het is er, als de omringende lucht niet koeler of verdampen zweet het lichaam niet koelen – iemands ingewanden letterlijk stoofpot, vernietigen en het afsluiten van orgaansystemen. Het is niet een kwestie van discipline of wil, het is een kwestie van warmte-uitwisseling – natuurkunde en fysiologie, geen fysieke uithoudingsvermogen.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …