schildklierkanker behandeling (pdqâ®): []: hiermee wijzigt u deze samenvatting (05/16/2013)

De PDQ kanker informatie samenvattingen worden regelmatig herzien en geactualiseerd als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Dit deel beschrijft de laatste wijzigingen aangebracht in deze samenvatting met ingang van de datum te kiezen.

Screening is op zoek naar kanker voordat een persoon heeft geen symptomen. Dit kan helpen bij het vinden van kanker in een vroeg stadium. Wanneer abnormaal weefsel of kanker vroeg wordt gevonden, kan het gemakkelijker te behandelen. Tegen de tijd dat de symptomen verschijnen, kan kanker begonnen te verspreiden; Wetenschappers proberen beter begrijpen welke men eerder bepaalde vormen van kanker te krijgen. Ze hebben ook de dingen die we doen en de dingen om ons heen te bestuderen om te zien of ze kanker veroorzaken. Deze informatie helpt artsen raden wie moet worden gescreend …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute