soorten bradycardie – onderwerp overzicht

Er zijn verschillende soorten trage hartslag (bradycardie of bradyaritmieën). Elk type heeft een specifiek risico op complicaties en behandeling opties. Andere typen zijn beschreven.

Risico op complicaties? Dit type is het niet waarschijnlijk dat complicaties veroorzaken, tenzij de hartslag is erg traag (minder dan 40 slagen per minuut); Behandeling. Het vereist zelden behandeling tenzij veroorzaakt symptomen. Daarna kan een pacemaker worden geïmplanteerd als er geen reden die gemakkelijk kunnen worden behandeld.

Wanneer een persoon heeft sinusbradycardie, de hartslag minder dan 60 slagen per minuut. Deze trage hartslag zou normaal zijn. Dit type van trage hartslag wordt vaak gezien bij gezonde, sportieve mensen.

Tijdens sinuspauze kan het hart één of meer slagen missen omdat de natuurlijke pacemaker niet aan het elektrische systeem geactiveerd in de rest van het hart.

Sick sinus syndroom gebeurt wanneer de normale pacemaker van het hart (de sinusknoop) werkt niet naar behoren. Diverse onregelmatige hartslag (aritmie) of combinaties van hartritmestoornissen kan gebeuren. Mensen met dit syndroom kan worden traag hartritmestoornissen of een combinatie van snelle en langzame hartritmestoornissen hebben.

Voor meer informatie, zie Sick Sinus Syndrome.

In tachy-brady syndroom, ook wel tachycardie -bradycardia syndroom, het hart slaat soms te snel (tachycardie) en slaat soms te langzaam (brady). Deze abnormale hartritme probleem wordt vaak gezien bij mensen die zijn gediagnosticeerd met atriale fibrillatie. Het kan voorkomen wanneer de natuurlijke pacemaker van het hart beschadigd is.

Hartblok verwijst naar een afwijking in de weg stroom loopt door de normale elektrische banen van het hart. De abnormaliteit ‘blokken’ van de elektrische impuls van de voortgezette via de normale wegen en meestal resulteert in een tragere hartslag.

Voor meer informatie, zie Heart Block.

Risico op complicaties? Ja, afhankelijk van de oorzaak; Behandeling. Als dit gebeurt dikwijls of gedurende een langere periode, kan een persoon symptomen nu en dan een pacemaker nodig. Als er een oorzaak die is geïdentificeerd, kan deze voorwaarde eerst worden behandeld.

Risico op complicaties? Ja. U kunt symptomen zoals hartkloppingen en duizeligheid hebben. Je zou flauwvalt. Je zou een hoger risico op een beroerte te hebben; Behandeling. De behandeling kan een pacemaker om te voorkomen dat het hart uit te langzaam kloppen bevatten. Medicijnen kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat het hart uit te snel kloppen. Blood -thinning geneesmiddelen kunnen worden gebruikt om te helpen bij het voorkomen van een beroerte.