spenen-wat wordt verwacht

Het spenen is meestal een geleidelijk proces. Het begint wanneer u begint met het voeden van uw baby in een andere manier dan de borst – of flesvoeding. En het eindigt wanneer het kind niet meer borst- -feeds of neemt een fles. Dit proces kan enkele weken, een paar maanden, of meer dan een jaar duren.

Het is belangrijk om geleidelijk schakelen naar de beker. Hoewel sommige moeders stoppen met borstvoeding of flesvoeding voedingen abrupt, kan de baby niet klaar zijn. Baby’s vinden troost uit zuigen en ook kan het nodig zijn de nabijheid en het comfort borstvoeding of flesvoeding geeft. Denk altijd over de emotionele behoeften van uw baby, leeftijd, en de bereidheid en over uw eigen behoeften, bij het overschakelen van borst- of flesvoeding naar een beker. Peuters (leeftijd 1-2) kan abrupt spenen beter dan baby’s tolereren.

Begin met het vervangen van een dagelijkse moedermelk voeden met een fles of beker met de formule. Kies uw minst favoriete voeden. Om de paar dagen, vervangt een extra moedermelk voeden totdat je baby wordt gevoed alleen met de formule. (Gebruik melk in plaats van de formule als uw baby leeftijd 1 jaar of ouder.)

Wanneer u begint met uw jonge baby spenen van de borst, ter vervanging van uw moedermelk met voldoende ijzer verrijkte zuigelingenvoeding te maken voor minder verpleging sessies. Na uw baby stopt met het geven van borstvoeding, geef hem of haar ten minste 16 fl oz (500 ml) tot 24 fl oz (750 ml) met de formule elke dag. Wanneer uw baby is 6 maanden en ouder, geef vast voedsel rijk aan ijzer en vitamine C. Baby’s ten minste 12 maanden oud kan ook koemelk.

Langzaam vermindering van het aantal keren dat u borstvoeding elke dag. Vervang die borstvoeding geven met een beker- of flesvoeding tijdens een van uw dagelijkse voeding tijden. Blijf bij dat routine voor een week. Dan is de volgende week, kiest u een extra tijd van de dag te vervangen of in te korten uw reguliere borstvoeding tijd. Elke week kiezen voor een meer borstvoeding tijd om te vervangen of in te korten; Bieden de beker of fles vóór elke borstvoeding. Sommige baby’s misschien niet een fles of beker te accepteren totdat zij verpleegd; Als je borstvoeding voor het slapen gaan of een dutje, leg je baby naar beneden voordat hij of zij slaapt. Help je kind leren om in slaap te vallen zonder de hulp van het geven van borstvoeding. Een nieuwe bedtijdritueel kan helpen; Vasthouden en knuffelen je baby te maken voor het verlies van contact met de huid tijdens de borstvoeding. Als een baby langer borstvoeding voedingen vraagt, maken ze omhoog door aan te raken en te houden.

De volgende tips kunnen u helpen afkicken