tips voor het houden van witte tanden

Oral Health Trends

Whitening behandelingen niet permanent tanden witter. Als u uw tanden bloot aan voedingsmiddelen en dranken die ervoor zorgen dat het kleuren van je kan de witheid te zien beginnen te vervagen in slechts 1 maand na de behandeling. Degenen die voedingsmiddelen en dranken die vlekken in staat zijn te voorkomen tot een jaar of langer wachten voordat een andere whitening behandeling of touch-up nodig is.

Het is een simpel stukje touw, soms op smaak gebracht, vaak geboend. Wikkel 18 inches of zo rond je vinger, en je hebt een krachtige tool die kan helpen voorkomen dat holtes en geef uw algehele gezondheid een grote impuls; Flosdraad loskomt voedsel deeltjes gevangen tussen de tanden en onder het tandvlees, waar tandenborstels niet kunnen bereiken. Er niets aan, bacteriële opbouw kan leiden tot holten, slechte adem en tandvleesaandoeningen; Als dat niet eng genoeg is, Jyoti Srivastava, DDS, een tandarts met geavanceerde training van New York …

BRONNEN

Academie van Cosmetische Tandheelkunde: “Teeth Whitening.

Academie voor Algemeen Tandheelkunde: “Tieners: Wil je een stralende glimlach Bezoek de tandartsen, niet de Shopping Mall?”.

Teen Gezondheid: “het verzorgen van uw tanden.”

U \ ‘ll vinden tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health.

U bent momenteel

Slechts 18,5% van de mensen in de wereld nooit floss. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Zijde etensresten opgesloten tussen de tanden en verwijdert de film van bacteriën die vormen voordat er blijkt om plaque die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Probeer flossen slechts één tand aan de slag.

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor 3 dagen!

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen, maar je bent goed op uw manier aan het maken van een positieve invloed op uw tanden en tandvlees. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor alle 7 dagen!

Slechts 50,5% van de vele mensen in de wereld floss dagelijks, en goed voor je dat je een van hen! Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Gefeliciteerd met een goede mondgezondheid gewoonte!

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health te vinden.

BRONNEN

Dental Association, Healthy People 2010

Vermijd de consumptie van of blootstelling aan producten die uw tanden vlekken, zoals koffie, thee en rode wijn. Als u ervoor kiest om dranken die vlek te consumeren, kunt u overwegen een rietje zodat de vloeistof omzeilt uw voortanden; Borstel of onmiddellijk na consumptie-vlekken veroorzaken dranken of levensmiddelen; Volg een goede mondhygiëne praktijken. Poets je tanden minstens tweemaal per dag, floss ten minste eenmaal per dag om tandplak te verwijderen, en spoel af met een antiseptische mondspoeling ten minste eenmaal per dag om bacteriën die tandplak veroorzaken doden. Gebruik een whitening tandpasta (slechts eenmaal of tweemaal per week) om het oppervlak vlekken en vergeling te voorkomen. Gebruik een gewone tandpasta de rest van de tijd; Overweeg touch-up behandelingen. Afhankelijk van de whitening methode gebruikt, kunt u een touch-up nodig om de 6 maanden of na een jaar of twee. Als je rookt of drinkt veel-vlek veroorzaken dranken, kunt u een vleugje vaker nodig omhoog.