tonsillitis-wanneer je een dokter bellen

Oral Health Trends

Bel uw arts als één van de volgende optreden.

Waakzaam wachten is een tijd waarin u en uw arts symptomen of de toestand van uw of uw kind te observeren zonder het gebruik van medische behandeling. Waakzaam wachten is geschikt amandelontsteking optreedt, samen met koude symptomen zoals een loopneus, verstopte neus, niezen en hoesten. Tonsillitis met deze symptomen wordt meestal veroorzaakt door een virus. Virale infectie van de amandelen kan thuis worden behandeld en in de meeste gevallen verdwijnt zonder behandeling binnen 2 weken. In het algemeen, hoe meer als een koude voorwaarde is, hoe minder waarschijnlijk het is dat de aandoening wordt veroorzaakt door streptokokken bacteriën.

Waakzaam wachten is niet geschikt indien tonsillitis optreedt met koorts van 101 ° F (38,3 ° C) of hoger of gezwollen lymfeklieren in de hals en zonder symptomen van de bovenste luchtwegen. Als deze symptomen zich voordoen bij elkaar, een arts raadplegen. U mag keelontsteking, die onmiddellijk moeten worden behandeld te hebben.

Gezondheidswerkers die tonsillitis kan beoordelen, uitvoeren sneltesten of keel culturen, en een behandeling met antibiotica voor te schrijven, indien nodig, onder meer

Als een operatie aan de amandelen (tonsillectomie) te verwijderen wordt aangeduid, kan uw arts u verwijzen naar een KNO-arts (oor, neus en keel, of KNO, dokter).

Ter voorbereiding van uw afspraak, waardoor de meeste van uw afspraak.

U \ ‘ll vinden tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health.

U bent momenteel

Slechts 18,5% van de mensen in de wereld nooit floss. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Zijde etensresten opgesloten tussen de tanden en verwijdert de film van bacteriën die vormen voordat er blijkt om plaque die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Probeer flossen slechts één tand aan de slag.

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor 3 dagen!

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen, maar je bent goed op uw manier aan het maken van een positieve invloed op uw tanden en tandvlees. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor alle 7 dagen!

Slechts 50,5% van de vele mensen in de wereld floss dagelijks, en goed voor je dat je een van hen! Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Gefeliciteerd met een goede mondgezondheid gewoonte!

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health te vinden.

BRONNEN

Dental Association, Healthy People 2010

Keelpijn, samen met twee van deze tekenen van bacteriële infectio; Koorts van 101 ° F (38,3 ° C) of highe; Witte of gele coating op de tonsil; Gezwollen, tedere tonsillen; Gezwollen lymfeklieren in de neg; Ras; Abdominale (buik) pijn en headach; Ernstige pai; Ernstige problemen swallowin; Pijn aan één zijde van de keel

Pediatricia; geneeskunde Family physicia; KNO-arts (oor, neus en keel, of KNO, arts, Nurse practitione, Physician assistan; Internist