top 10 manieren om te gaan met honger

1. Bulk-up van uw maaltijden. Er is veel bewijs dat bulk – dat wil zeggen, vezels – vermindert de eetlust. Dus zet het volume met hogere-fiber voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, volle granen, en bonen. Deze voedingsmiddelen ook de neiging om een ​​hoog watergehalte, die helpt je een vol gevoel hebt.

2. Afkoelen uw eetlust met soep. Heeft u een kom van bouillon of plantaardige soep (warm of koud) voor een eerste cursus, en u zult waarschijnlijk uiteindelijk het eten minder totale calorieën op dat maaltijd. Romige of vetrijke soepen hoeven niet te solliciteren naar deze functie – vasthouden aan de low-cal, vezelrijk opties als minestrone of plantaardige bonen soort soepen.

3. Crunch uw eetlust weg met een grote salade. Een studie wees uit dat wanneer mensen had een groot (3 kopjes), low-calorie (100 calorieën) salade voor de lunch, ze aten 12% minder calorieën tijdens de maaltijd. Toen zij hadden een kleinere salade (1 1/2 kopjes en 50 calorieën), aten ze 7% minder calorieën in het algemeen. U kunt dezelfde salades gebruikt in de studie te maken: Toss romaine sla, wortelen, tomaten, selderij en komkommers samen, en top met vetvrije of vetarme dressing. Maar let op de vette salade! Het eten van een high-calorie salade, zelfs een kleine, kan ons aanmoedigen om meer calorieën te eten bij de maaltijd dan wanneer we aten geen salade at all.

4. Blijf op koers. Een beetje afwisseling in onze maaltijden is goed en zelfs gezond. Maar het hebben van een aantal cursussen tijdens een maaltijd kan leiden u op het verkeerde pad. een extra cursus toevoegen aan uw maaltijd (tenzij het een low-calorie salade of bouillon-type soep) verhoogt meestal de totale calorieën je verbruikt voor die maaltijd.

5. Een oranje of grapefruit per dag helpt om de eetlust weg. Uit onderzoek blijkt dat de low-calorie plantaardige voedingsmiddelen die rijk zijn aan oplosbare vezels zijn – zoals sinaasappelen en grapefruit – help ons voller sneller te voelen en te houden bloedsuikers stabiel. Dit kan zich vertalen in een betere eetlust onder controle. Van de 20 meest populaire groenten en fruit, sinaasappels en grapefruits zijn het hoogst in vezels!

6. Get melk (of andere vetarme zuivel). Het verhogen van uw inname van vetarme zuivelproducten is een geweldige manier om meer van twee eiwitten die worden verondersteld om de eetlust onderdrukkers worden krijgen – wei en caseïne. En het drinken van melk kan in het bijzonder effectief zijn. Een recente studie bleek dat whey – het vloeibare deel van de melk – was beter op het verminderen van de eetlust dan caseïne.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …