top 10 preventieve zorg tips op 50+

Je krijgt een lichaam om te leven met en u wilt blijven bewegen en functioneren. Ouder worden niet automatisch zeggen dat je vertragen. Een van de beste manieren om te verblijven op de verhuizing is met de preventieve gezondheidszorg. Key screenings en tests kunnen helpen uw arts te vinden medische problemen vroeg – voordat ze grotere problemen die hen moeilijker te behandelen te veroorzaken.

De US Preventive Services Task Force beveelt aan dat alle vrouwen tussen de leeftijden van 50 en 74 hebben een mammogram eenmaal per 2 jaar; De Cancer Society beveelt een mammogram elk jaar voor vrouwen na de leeftijd van 40 jaar.

Laat je niet voor de kosten houden u van het hebben van deze tests. De meeste plannen voor de gezondheid, met inbegrip van Medicare, betalen voor preventieve testen. Uw arts kan helpen om het geval als u een test nodig hebben en in staat zijn om u naar gratis of tegen lage kosten programma’s.

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen dekken preventieve zorg, met inbegrip van controles, vaccinaties en screening tests zonder kosten voor jou. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

1. Bloeddrukcontrole; Hoge bloeddruk kan leiden tot een hartaanval, een beroerte, en oog- en nierproblemen – zonder dat u zelfs maar te weten uw bloeddruk hoog is. Dat is waarom het belangrijk is om uw bloeddruk gecontroleerd, zelfs als je niet denkt dat je een probleem hebt. Als uw bloeddruk lager is dan 120/80, ten minste eenmaal per twee jaar is meestal prima. Als uw bloeddruk hoger is, dan zal uw arts waarschijnlijk willen om het vaker te controleren.

2. Cholesterol screening; Hartziekte is de top doodsoorzaak in de Verenigde Staten één van de belangrijkste risicofactoren is een hoog niveau van de bloedcholesterol.

Het is aanbevolen dat je begint te krijgen van uw cholesterol getest ten minste eenmaal per vier tot zes jaar te beginnen op de leeftijd van 20. Een eenvoudige bloedtest toont uw niveau en het risico op hart-en vaatziekten.

Als je ouder wordt, uw risico op hart-en vaatziekten verhoogt. Als u in uw jaren ’50, is het van vitaal belang om te blijven krijgen gescreend.

3. Het mammogram. Als een screening test voor borstkanker, deskundigen het erover eens dat een mammogram is de beste manier om borstkanker vroeg te vinden. Er is enige discussie over hoe vaak je er een zou moeten krijgen.