tremoren: oorzaken, types, en wanneer om de behandeling

Tremor is een onwillekeurige schudbeweging dat telkens wordt herhaald. Hoewel een deel van het lichaam beïnvloeden, tremor meestal invloed op de handen en het hoofd. Uw stem kan ook schudden. Soms is de voeten of de romp kan ook schudden.

1; Waarom heb ik de ontwikkeling van de ziekte van Parkinson; 2; Wat zijn mijn behandeling opties; 3; Wat zijn de voor- en nadelen van elke behandeling; 4; Wat de korte termijn en lange termijn bijwerkingen kan ik verwachten van de behandeling? Is er iets wat ik kan doen om ze zoveel mogelijk te beperken; 5; Kunt u steungroepen voor mijn familie en mij adviseren; 6; Zijn er niet-medicamenteuze opties die kunnen helpen? Welke aanpassingen van de levensstijl kan ik …

Trillingen kan ook worden veroorzaakt door aandoeningen of geneesmiddelen die het zenuwstelsel aantasten, waaronder de ziekte van Parkinson, leverfalen, alcoholisme, kwik of arsenicum vergiftiging, lithium en bepaalde antidepressiva. Bijwerkingen van andere medicijnen kunnen ook tremoren veroorzaken.

Als je een tremor opmerkt, observeer het zorgvuldig en let op wat lijkt om het beter of slechter te maken voordat u uw arts. Er zijn enkele verschillen tussen essentiële tremor en tremor veroorzaakt door de ziekte van Parkinson. Als oorzaak wordt ontdekt, zal de ziekte eerder worden behandeld dan de tremor.