trimethobenzamide intramusculaire

Therapeutische klasse: Antiemetic

Gebruikt Voor trimethobenzamide

Farmacologische klasse: Anticholinerge

trimethobenzamide is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor trimethobenzamide, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op trimethobenzamide of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van intramusculaire trimethobenzamide bij kinderen. Vanwege de toxiciteit van deze medicatie bij kinderen is gecontraïndiceerd. Intramusculaire trimethobenzamide mag nooit worden gebruikt bij kinderen.

Er is geen informatie beschikbaar over de vraag of het risico op trimethobenzamide geïnduceerde bijwerkingen is verhoogd bij ouderen. Vanwege de toxiciteit van deze medicatie dient voorzichtig gebruikt worden na minder toxische alternatieven zijn overwogen en / of niet effectief. Aanbevolen doses mag niet worden overschreden, en de patiënt moet zorgvuldig worden gecontroleerd tijdens de behandeling.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u trimethobenzamide

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u ontvangt trimethobenzamide, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Trimethobenzamide gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van trimethobenzamide beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Trimethobenzamide wordt alleen gebruikt om te verlichten of misselijkheid en braken voorkomen. Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u trimethobenzamide geven. trimethobenzamide wordt gegeven als een schot in een van uw spieren.

Uw arts kan alleen maar geven u een paar doses van trimethobenzamide totdat uw conditie verbetert, en dan kunt u overschakelen naar een oraal geneesmiddel dat op dezelfde manier werkt. Als u zich zorgen maakt over deze, overleg dan met uw arts.

Trimethobenzamide zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere CZS-depressiva (geneesmiddelen die u slaperig of minder alert te maken). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of geneesmiddelen tegen hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneesmiddelen; recept pijnstillers of verdovende middelen, barbituraten, geneeskunde voor epileptische aanvallen, spierverslappers, of anesthetica, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica. Neem contact op met uw arts voordat u een van deze geneesmiddelen terwijl u trimethobenzamide.

trimethobenzamide kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, licht in het hoofd, slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op trimethobenzamide voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u zich duizelig of niet alert zijn te doen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Correct gebruik van trimethobenzamide

Misselijkheid / braken promethazine, lorazepam, hydroxyzine, Ativan, ondansetron, Zofran, Meclizine, Benadryl, difenhydramine, metoclopramide, Vistaril, Phenergan, Reglan, haloperidol, Haldol, prochlorperazine, Compazine, Atarax, chloorpromazine, Antivert, scopolamine, Thorazine, perphenazine, pyridoxine , Dramamine

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van trimethobenzamide

trimethobenzamide Side Effects

trimethobenzamide