triple negatieve borstkanker: oorzaken, symptomen en behandeling

Als u triple negatieve borstkanker, is het belangrijk om te weten dat de artsen hebben een aantal behandelingen om het te beheren.

Radiotherapie is een andere manier om te helpen de kans op terugkeer van kanker te verminderen. Dit artikel is een korte beschrijving van radiotherapie voor borstkanker; Bestraling bij borstkanker

Dat is belangrijk, want triple negatieve borstkanker is agressiever dan andere vormen. Het is meer waarschijnlijk te verspreiden buiten je borst, en er is een hogere kans zal het terug binnen de eerste 3 jaar na de behandeling komen. Het is ook waarschijnlijk fataal te zijn binnen de eerste 5 jaar. Maar zodra je die mijlpalen passeren, uw kansen van het verslaan van deze zijn ongeveer hetzelfde als iemand met een ander type van borstkanker.

Een ander ding over deze vorm van kanker: Het maakt niet reageren op een aantal van de medicijnen die werken voor andere types. Maar dat betekent niet dat het niet kan worden behandeld. Zodra je de diagnose hebt, zal uw arts samen met u de beste behandelplan te beslissen.

Artsen zijn niet zeker wat maakt je meer kans om dit type te krijgen. Niet veel vrouwen doen – het alleen werkt ongeveer 10% tot 20% van degenen die borstkanker. Je bent het meeste risico lopen als je

De signalen zijn vaak gelijk aan die van een andere soort, waaronder

Er is geen manier om te weten welk type je hebt tot je getest bent door een arts. Wanneer artsen een gebied in je borst, dat is niet normaal vinden, zullen ze sneed een klein beetje van het weefsel aan de cellen te testen. Dit wordt een biopsie.