trucs om die laatste 5 ponden te verliezen

Het verliezen van die laatste 5 pond kan gek van worden. Je bent het eten van een gezonde voeding en het krijgen van voldoende lichaamsbeweging, maar maakt niet uit wat je doet, kun je niet lijken om de naald te bewegen op de schaal. Runners noemen het “het raken van de muur,” en het gebeurt aan lijners, ook.

Wanneer u de “laatste 5 pond” muur raakte, het maken van enkele eenvoudige veranderingen kan vaak helpen. sprak met deskundigen die stappen om de macht te bevelen langs het plateau.

Voordat je leest de expert tips, vraag jezelf af: Kan het gewicht doel dat u bent het streven voor te laag? Heb je echt nodig hebt om die laatste 5 pond te pakken, of is uw gezondheid, fitness, het gevoel van eigenwaarde, en de kwaliteit van het leven al verbeterd?

Anne Fletcher, RD, auteur van Weight Loss Confidential, dringt er bij lijners om het belang van de laatste 5 pond te heroverwegen.

“Als het echt moeilijk om die 5 ponden te verliezen, is het de moeite waard? En bent u in staat om te beweren dat een lager gewicht? ‘ vraagt ​​Fletcher, die schreef ook de Thin for Life serie boeken.

Ze zegt dat bij het uiteindelijke doel gewicht – wat zij noemt “fantasy gewicht” – is overschat, omdat het zeer moeilijk kan zijn, zowel om er te komen, en te onderhouden.

Maar als je echt nodig hebt om die laatste paar kilootjes af beitel, kan het een opluchting zijn om te leren dat uw gewichtsverlies ellende zijn vrij voorspelbaar.

“Als je body mass wordt verminderd door het gewichtsverlies, minder calorieën dan je deed toen je zwaarder waren moet je”, zegt Fletcher. U moet uw dieet en fitness plannen tweak als uw lichaamssamenstelling veranderingen of gewichtsverlies plateaus zijn zeker om uw gewichtsverlies reis te onderbreken.

Neem een ​​stap terug en probeer te achterhalen waarom uw gewichtsverlies is gestopt. De meeste van de tijd, zijn lijners eten meer dan ze denken of vast te zitten in een sleur doen van dezelfde oefening routine over en weer. Met een paar eenvoudige wijzigingen die u kunt die laatste ponden eens en voor altijd te verliezen.

Om 1 pond vet te verliezen moet je 3500 calorieën te snijden door het eten van minder calorieën en meer bewegen of bij voorkeur een combinatie van beide. Wees voorzichtig niet om calorieën te snijden zo laag is je lichaam denkt dat het honger en triggers een gewichtsverlies plateau aan lichaamsgewicht te behouden.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …