truncus arteriosus coping-en ondersteuning

De zorg voor een baby met een ernstig hartprobleem, zoals truncus arteriosus, kan een uitdaging zijn. Hier zijn een aantal strategieën die u kunnen helpen het gemakkelijker maken

Neem uw baby’s gezondheid van de geschiedenis. Noteer uw baby’s diagnose, medicatie, chirurgie en andere procedures, de data ze werden uitgevoerd, uw pediatrische cardioloog naam en telefoonnummer, en alle andere belangrijke informatie over de verzorging van uw baby.

Het is ook nuttig om een ​​kopie van het operatieve rapport van de chirurg van uw kind op te nemen in uw administratie. Deze informatie zal u helpen bij de verzorging van uw kind heeft gekregen te roepen, en het zal nuttig zijn om artsen niet bekend zijn met uw kind die behoefte hebben om zijn of haar gezondheid van de geschiedenis te herzien. Het zal ook nuttig zijn wanneer uw kind verhuist van kinderen tot volwassen gezondheidszorg.

Praat over uw zorgen. U kunt zorgen te maken over de risico’s van krachtige activiteit, zelfs nadat je kind corrigerende operatie heeft gehad. Praat met de cardioloog over welke activiteiten zijn veilig voor uw kind.

Als sommige activiteiten zijn off-limits, moedig uw kind in andere bezigheden in plaats van zich te concentreren op wat hij of zij niet kan doen. Als er andere vragen over de gezondheid van uw kind zorg je, bespreken met de eerstelijns gezondheidszorg arts van uw kind of pediatrische cardioloog.