tyfus vaccin, geïnactiveerd subcutane injectie

Toepassing Voor tyfus vaccin, geïnactiveerd

Buiktyfus is zeldzaam in de Verenigde Staten en in andere gebieden van de wereld die goed water en riolering (afval) systemen. Het is echter een probleem in delen van de wereld die zulke systemen hebben. Als u reist naar bepaalde landen, of op afstand, out-of-the-way gebieden, tyfus vaccin zal u helpen beschermen tegen tyfus. De Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) raadt momenteel voorzichtigheid in de volgende gebieden van de wereld

Tyfus vaccin toegediend via injectie helpt voorkomen tyfus, maar biedt geen 100% bescherming. Daarom is het erg belangrijk om geïnfecteerde personen en voedsel en water kan worden besmet voorkomen, zelfs als de vaccin kregen.

Om de best mogelijke bescherming tegen tyfus te krijgen, moet je het vaccin doseringsschema te voltooien ten minste 1 week voordat u op reis naar gebieden waar je kan worden blootgesteld aan tyfus.

Voordat u tyfus vaccin, geïnactiveerd

Ook als u regelmatig zal worden reizen naar delen van de wereld waar tyfus een probleem is, moet u een booster (herhaling) dosis van het vaccin om de 3 jaar te krijgen.

Tyfus vaccin mag alleen worden gebruikt door of onder toezicht van een arts.

Bij de beslissing om een ​​vaccin te gebruiken, moeten de risico’s van het nemen van het vaccin worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit vaccin, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op tyfus vaccin, geïnactiveerd of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Buiktyfusvaccin wordt niet aanbevolen voor baby’s en kinderen tot 6 maanden oud. Voor baby’s en kinderen van 6 maanden en ouder, wordt dit vaccin niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen dan het geval is bij volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van buiktyfusvaccin bij ouderen gebruik bij andere leeftijdscategorieën wordt dit vaccin niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit vaccin krijgt toegediend, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Correct gebruik van tyfus-vaccin, geïnactiveerd

dit vaccin ontvangen met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit vaccin beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Het is belangrijk dat u de volledige vaccin doseringsschema te voltooien. Als alle doses niet worden genomen of indien doses niet op de juiste momenten worden genomen, kan het vaccin niet goed werken.

De dosis buiktyfusvaccin wordt geïnactiveerd verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van tyfus-vaccin, geïnactiveerd. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Naast de benodigde effecten, kan een vaccin ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig. Het is zeer belangrijk dat u uw arts te vertellen over eventuele bijwerkingen die optreden na een dosis van buiktyfusvaccin, ook al is de bijwerking kan weg zijn gegaan zonder behandeling. Sommige soorten bijwerkingen kan betekenen dat u niet meer doses van tyfus vaccin moet krijgen.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Tyfus profylaxe buiktyfusvaccin, wonen, Vivotif Berna Vaccine, Typhim Vi, Vivotif Berna

tyfus vaccin, geïnactiveerd Side Effects

tyfus vaccin, geïnactiveerd