type 1 diabetes voorbereiden op uw afspraak

Als u vermoedt dat u of uw kind type 1 diabetes zou kunnen hebben, onmiddellijk te krijgen geëvalueerd. Een eenvoudige bloedtest kan uw arts laten weten als u verdere evaluatie en behandeling nodig hebben.

Nadat u een diagnose van type 1 diabetes hebt ontvangen, kunt u strikte medische follow-up nodig heeft tot uw bloedsuikerspiegel stabiliseert en uw arts bepaalt de meest effectieve soort en dosis insuline voor u. Een arts die gespecialiseerd is in hormonale stoornissen (endocrinoloog) coördineert het algemeen diabeteszorg. Uw gezondheidszorg team zal ook waarschijnlijk ook

Zodra je geleerd hebt de basis van het beheer van type 1 diabetes, waarschijnlijk uw endocrinoloog zal controles aanraden om de paar maanden. Een grondige jaarlijkse examen en regelmatig voet- en oogonderzoek ook belangrijk zijn – vooral als je een harde tijd het beheer van uw diabetes, als u een hoge bloeddruk of nierziekte, of als u zwanger bent.

Het is goed voor te bereiden op uw afspraken, die bezoekers met een aantal leden van uw gezondheidszorg team evenals uw primaire arts kan omvatten. Hier is wat informatie om u te helpen klaar voor uw afspraak te krijgen en om te weten wat te verwachten van uw arts.

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Het voorbereiden van een lijst van vragen kan u helpen het meeste uit uw tijd te maken met uw arts en de rest van uw gezondheidszorg team. Bij type 1 diabetes, onderwerpen die u wilt verduidelijken met uw arts, diëtist of diabetes opvoeder omvatten

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen, met inbegrip van

Wat u kunt doen in de tussentijd

Als je problemen hebt met het beheren van uw bloedsuikerspiegel, of als u niet zeker bent over wat te doen in een bepaalde situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw arts of diabetes opvoeder in tussen afspraken voor advies en begeleiding.