type 2 diabetes: kun je het te genezen? – Onderwerp overzicht

diabetes Trends

Kunt u “reverse” type 2 diabetes? Kun je het te genezen?

Elk nummer, het tijdschrift “Hoogtepunten van de gezondheid ‘richt zich op een nationaal thema gezondheid voor de maand met professionele tips, lezer commentaar, en in het oog springende factoids. November is de maand van de Voorlichting van de Diabetes. Volg deze tips om te verblijven in uw piek; 1. Zeg “O, leren mediteren om te helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van uw bloedsuikerspiegel; 2. Stap Ou; Oefening zorgt ervoor dat uw gewicht en bloedsuikerspiegel onder controle, en zowat iedereen kan een stevige dagelijkse wandeling te doen; 3. Eet righ; Volg …

Er is geen bekende remedie voor type 2 diabetes. Maar het kan worden gecontroleerd. En in sommige gevallen, het gaat in remissie.

Voor sommige mensen, een diabetes-gezonde levensstijl is genoeg om hun bloedsuikerspiegel te controleren. Dat betekent dat het verliezen van gewicht als je te zwaar bent, het eten van gezonde voeding, en die meer actief. Maar de meeste mensen met type 2 diabetes moeten ook een of meer geneesmiddelen of insuline.

Van die mensen die geen diabetes medicijnen nodig hebben, sommigen vinden dat hun diabetes betekent “reverse” met gewichtsbeheersing, diabetes-gezonde voeding en lichaamsbeweging. Hun lichamen zijn nog steeds in staat om gebruik te maken van insuline, en hun bloedsuikerspiegel terug naar normaal. Hun diabetes in remissie.

Remissie is waarschijnlijk in het vroege stadium van diabetes of na een grote gewichtsverlies. Het kan ook gebeuren na bariatrische chirurgie voor gewichtsverlies, die gezonde veranderingen in het lichaam van de insuline-systeem kan leiden.

Vermindering minder waarschijnlijk in de latere stadia van diabetes, omdat het lichaam langzaam zijn vermogen om insuline tijd verliezen.

Of uw diabetes onder controle is of in remissie, de sleutels tot het houden van een hoge bloedsuikerspiegel omlaag zijn gewicht onder controle, lichaamsbeweging en een diabetes-gezond dieet.

Complete remissie “is 1 jaar of meer normaal A1c en nuchtere bloedsuikerwaarden zonder diabetes geneeskunde. Als je een complete remissie, je nog steeds laten testen op hoge bloedsuikerspiegel, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, en nieren en oogproblemen. Je doet regelmatige voet controles;. Langdurige remissie “is 5 jaar of meer normaal A1c en bloedsuikerspiegel zonder diabetes geneeskunde. Je zou lab tests hebben minder vaak. Maar uw arts zal nog steeds te controleren op eventuele hart, oog, mond, of andere gezondheidsproblemen je diabetes hebt gehad, zelfs als ze zijn beter dan voorheen. 1