u-cort

Elke gram van de crème bevat: 10 mg hydrocortison acetaat, USP in een met water gewassen crèmebasis die carbomeer 940, cetylalcohol, dinatriumedetaat, isopropyl myristaat, isopropyl palmitaat, parfum, polypropyleen 26 oleaat, propyleenglycol, gezuiverd water, sodium lauryl ether, natriummetabisulfiet, stearinezuur, trolamine, ureum (10%) en xanthaangom.

Het mechanisme van de anti-inflammatoire werking van lokale corticosteroïden is onduidelijk. Verscheidene laboratoriummethoden, waaronder vasoconstrictor assays worden gebruikt voor de vergelijking en vermogens en / of klinische Effectiviteit van de topische corticosteroïden voorspellen. Er zijn aanwijzingen dat een herkenbare correlatie bestaat tussen vasoconstrictor potentie en therapeutische werkzaamheid bij de mens.

Lokale corticosteroïden kan worden opgenomen van de normale intacte huid. Ontsteking en / of andere ziekteprocessen in de huid te verhogen percutane absorptie. Occlusieve verbanden aanzienlijk te verhogen de percutane absorptie van lokale corticosteroïden. Aldus kan occlusieve verbanden een waardevol therapeutisch hulpmiddel voor de behandeling van dermatosen resistent zijn. (Zie dosering en toediening.)

Eenmaal geabsorbeerd door de huid, zijn lokale corticosteroïden behandeld door middel van farmacokinetische pathways vergelijkbaar met systemisch toegediende corticosteroïden. Corticosteroïden zijn gebonden aan plasma-eiwitten in verschillende mate. Corticosteroïden zijn voornamelijk gemetaboliseerd in de lever en vervolgens uitgescheiden door de nieren. Sommige van de lokale corticosteroïden en hun metabolieten worden ook uitgescheiden in de gal.

Apotheker: Breng in strakke containers zoals gespecificeerd in USP.

Verdeeld door: TaroPharma; een divisie van Taro Pharmaceuticals USA, Inc., Hawthorne, NY 10532; U-cort ® en TaroPharma ® zijn gedeponeerde handelsmerken van Taro Pharmaceuticals; U.S.A., Inc. en / of haar filialen.

Herzien: oktober 2010

PK-4385-6; 100

ROOM

U-cort ®; Hydrocortison acetaat; Room USP, 1%

NET WT 1OZ (28,35 g)

NDC 51672-3009-2

alleen Rx

TaroPharma ®