ubichinon (co-enzym Q-10)

Ubiquinon is een vitamine-achtige stof die van nature in het lichaam. Ubiquinone is ook bekend als Coenzima, Ubidcarenone, ubidecarenon en Ubiquinol.

Ubiquinon is gebruikt in alternatieve geneeskunde als waarschijnlijk effectief hulpmiddel bij het behandelen van co-enzym Q-10 deficiëntie of verminderen van de symptomen van mitochondriale aandoeningen (omstandigheden die energieproductie in de cellen van het lichaam beïnvloeden).

Ubiquinon is ook mogelijk effectief bij het voorkomen van migraine, verlagen van de bloeddruk, het voorkomen van een tweede hartaanval of vertragen van de progressie van de ziekte van Parkinson is. Ubiquinon is ook mogelijk effectief bij het verbeteren van de symptomen bij mensen met congestief hartfalen, zenuwen veroorzaakt door diabetes, de ziekte van Huntington, spierdystrofie of maculaire degeneratie (leeftijdsgebonden gezichtsverlies).

Ubiquinon is ook gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer, hoog cholesterolgehalte of amyotrofe laterale sclerose (ziekte van Lou Gehrig). Onderzoek heeft echter uitgewezen dat ubiquinone niet effectief bij de behandeling van deze aandoeningen kunnen zijn.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat ubiquinone waarschijnlijk niet effectief in het verhogen atletische prestaties zijn.

Andere toepassingen niet bewezen met het onderzoek hebben de behandeling van astma, COPD, kanker, diabetes, bepaalde hartproblemen, fibromyalgie, hepatitis C, nierproblemen, hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap inbegrepen, spier problemen die worden veroorzaakt door het nemen van “statine” cholesterol medicijnen, en andere omstandigheden.

Ubiquinone wordt vaak verkocht als een herbal supplement. Er zijn geen gereguleerde productie normen voor vele kruiden verbindingen en sommige handel supplementen bleek te zijn verontreinigd met toxische metalen of andere drugs. Kruiden / voedingssupplementen worden gekocht van een betrouwbare bron om het risico op verontreiniging te minimaliseren.

Ubiquinone kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze lijst opgenomen product.

Volg alle aanwijzingen op het etiket van het product en de verpakking. Vertel elk van uw zorgverleners over al uw medische aandoeningen, allergieën, en alle geneesmiddelen die u gebruikt.

Voor het gebruik van ubiquinon, overleg dan met uw zorgverlener. Je mag niet in staat zijn om ubiquinon gebruiken als u een bepaalde medische aandoeningen, in het bijzonder

hoge of lage bloeddruk

Als u chemotherapie; of

als u rookt.

Ubiquinone wordt beschouwd als mogelijk veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Echter, dit product niet te gebruiken zonder medisch advies als u zwanger bent.

Het is niet bekend of ubiquinone overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Gebruik dit product niet te gebruiken zonder medisch advies als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Gebruik geen kruiden / aanvulling op de gezondheid van een kind niet geven zonder advies van een arts.

Bij het overwegen van het gebruik van kruiden-supplementen, het advies inwinnen van uw arts. U kunt ook overwegen het raadplegen van een arts die is opgeleid in het gebruik van kruiden / voedingssupplementen.

Als u kiest voor ubiquinone te gebruiken, gebruik het volgens de aanwijzingen op de verpakking of zoals voorgeschreven door uw arts, apotheker of andere zorgverlener. Niet meer van dit product dan wordt op het etiket.

Meet vloeibare medicijn met de doseerspuit voorzien, of met een speciale dosis maatlepel of medicijnen beker. Als u niet beschikt over een dosis-meetapparaat, vraag dan uw apotheker om een.

Om de desintegrerende tablet, gebruik droge handen om de tablet uit de verpakking haalt, en plaats het in je mond. Het zal beginnen om meteen op te lossen. Slik de tablet in zijn geheel. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen.

Heeft verschillende vormen van ubiquinone niet gebruiken op hetzelfde moment zonder medisch advies. Met verschillende formuleringen tezamen verhoogt het risico van een overdosis.

Kan uw bloeddruk moeten worden gecontroleerd terwijl u ubiquinone.

Als u een operatie nodig heeft, stop dan met ubiquinone minstens 2 weken van tevoren.

Bewaar ubiquinon bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht, warmte en vocht. Houd de fles geneeskunde gesloten wanneer niet in gebruik.

Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Seek dringende medische aandacht of bellen met de Poison Hulplijn op 1-800-222-1222.

Vermijd het gebruik van ubiquinone samen met andere kruiden / voedingssupplementen dat kan ook de bloeddruk verlagen. Dit omvat andrographis, caseïne peptiden, Cat’s Claw, visolie, L-arginine, Lycium, brandnetel, of theanine.

Get dringende medische hulp als u tekenen van een allergische reactie: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Hoewel niet alle bijwerkingen bekend zijn, wordt ubiquinon dacht waarschijnlijk veilig voor de meeste volwassenen te zijn wanneer het wordt gebruikt zoals voorgeschreven.

Stop met het gebruik ubiquinone en bel uw zorgverlener onmiddellijk als u hebt

zeer lage bloeddruk – duizeligheid, ernstige zwakte, gevoel alsof u misschien flauwvalt.

Vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn

maagklachten, misselijkheid, braken, verlies van eetlust

diarree

huiduitslag; of

lage bloeddruk.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de FDA op 1-800-FDA-1088.

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Dietary Supplement

Mondeling 30 tot 200 mg / dag

Do ubiquinone niet nemen zonder medisch advies als u een van de volgende geneesmiddelen

omega-3 vetzuren

vitamines (vooral A, C, E of K)

bloeddruk geneeskunde

kanker medicijnen; of

warfarine (Coumadin, Jantoven).

Deze lijst is niet compleet. Andere geneesmiddelen kunnen interageren met ubiquinone, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten. Niet alle mogelijke interacties worden vermeld in dit product gids.

 Cerner Multum, Inc. Versie: 5.05. Herzien: 2015/05/15, 11:55:03.