uit te werken tijdens het reizen

Door Jay Williams, Ph.D.

Een beetje inzet en planning kan een lange weg naar het helpen van u in vorm te blijven als je op reis te gaan. Ik wil de E.S.C.A.P.E. gebruiken route bij de berekening van hoe ik het beste zal vasthouden aan mijn dagelijkse fitness-routine bij een trip.

E asy: Niemand wil meer spanning toe te voegen aan het reizen.

S calable: Schaal om je energie niveaus.

C onvenient: Niemand wil extra mijl te reizen naar een training optie te vinden.

A daptable: Hotel sportscholen kan worden beperkt, dus hebben een plan B als een back-up.

P ortable: Pack reis-vriendelijke workout accessoires.

E ffectieve: Plan trainingen die tijd en energie-efficiënt zijn, maar de klus te klaren.

Onderzoek uw opties: Neem contact op met het hotel en vraag naar on-site of in de omgeving fitnessfaciliteiten. Als er geen beschikbaar zijn, breng uw eigen draagbare sportschool. Zorg ervoor dat u informeren over veilig wandelen en hardlopen paden.

Verplichte Packables: Uw badpak, springtouw, hartslagmeter en weerstand slang of band moet worden verpakt en toegankelijk. Voorverpakte kits die worden geleverd met oefeningen zijn ook goede mogelijkheden, probeer Fit Kit of Aquabell Travel Gewichten. De laatste is een innovatieve set van halters die past in je koffer of carry-on. Vul ze met water op uw bestemming, en ze kan tot 16 pond van de weerstand per halter.

Move It: Draag je wandelschoenen of sportschoenen en sportkleding als je op reis, dus u kunt joggen of maak een stevige wandeling in de luchthaven of het treinstation. Het opnemen van enige beweging in de reisdag wordt voorkomen dat pijn en pijn en helpen om uw risico op bloedstolsels te verlagen, en niet te vergeten een opgeblazen gevoel.

Economy-vliegtuigstoel breedte is meestal 17 of 18 inch, met enkele centimeters in de voorkant van je knieën. Als u anticiperen lopen uit het vliegtuig met stijve heupen, knieën en rug, de volgende technieken zijn must-dos in de luchthaven of in het vliegtuig.

Rugpijn Relief: Om de druk op uw rug te ontlasten, houd je knieën hoger dan je heupen. Dit kan worden bereikt door het plaatsen van uw carry-on onder je voeten en zal helpen verlichten van de druk en spanning – vooral in de heupzenuw omgeving.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …