urised

Therapeutische klasse: Urinary Krampstillend

Gebruikt Voor Urised

Farmacologische klasse: Atropine

Chemische Klasse: Salicylaat, Non-Aspirine

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Bijzonder opwinding, nervositeit, rusteloosheid of prikkelbaarheid, en ongewone warmte, droogte en spoelen van de huid vaker voor bij kinderen, die gewoonlijk gevoeliger zijn voor de effecten van atropine en hyoscyamine (in dit combinatiemiddel). Ook als atropine en hyoscyamine worden gegeven aan kinderen tijdens warm weer, een snelle verhoging van de lichaamstemperatuur optreden. Bij zuigelingen en kinderen, vooral die met spastische verlamming of hersenbeschadiging kan dit geneesmiddel kunnen ernstigere bijwerkingen veroorzaken.

Verwardheid of geheugenverlies, constipatie, moeilijk urineren, opwinding, agitatie, sufheid, of droge mond kunnen vaker voorkomen bij oudere patiënten, die meestal gevoeliger dan jongere volwassenen om de effecten van atropine en hyoscyamine zijn. Ook kan deze combinatie medicijnen veroorzaken pijn aan de ogen bij patiënten die onbehandeld glaucoom.

Voordat u Urised

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die atropine, hyoscyamine, methenamine, methyleenblauw, fenylsalicylaat en benzoëzuur bevatten. Het kan niet specifiek Urised zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Terwijl u met dit combinatie medicijnen, is het belangrijk dat uw urine te zuur zijn. Om dit te doen, kan uw arts adviseren dat u meer eiwitten en dergelijke voedingsmiddelen zoals bosbessen (vooral cranberry sap met vitamine C toegevoegd), pruimen of pruimen eten. Je moet voedingsmiddelen die de urine meer alkalisch te maken, zoals de meeste vruchten (veelal citrus fruit en vruchtensappen), melk en andere zuivelproducten voorkomen.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Elke dosis moet worden genomen met een vol glas (8 ounces) van water of een andere vloeistof (met uitzondering van sap van citrusvruchten en melk). Drink veel water of andere vloeistoffen elke dag, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Het drinken van voldoende vloeistoffen zal helpen uw nieren beter werken en het verminderen van uw ongemak.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houden het innemen van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als je begint te voelen beter na een paar dagen. Gebruik geen doses niet te missen.

Om dit medicijn goed te werken, moet uw urine zuur (pH 5,5 of lager) zijn. Om ervoor te zorgen dat uw urine is zuur

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van atropine, hyoscyamine, methenamine, methyleenblauw, fenylsalicylaat en benzoëzuur

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen of als ze verergeren verbeteren, contact op met uw arts.

Deze geneesmiddelen kunnen zorgen dat u minder zweet, waardoor uw lichaamstemperatuur te verhogen. Wees extra voorzichtig niet oververhit tijdens het sporten of warm weer wordt terwijl u dit geneesmiddel gebruikt, omdat oververhitting kan leiden tot een zonnesteek. Ook kan hete baden of sauna’s u zich duizelig of flauw doen terwijl u dit geneesmiddel gebruikt.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen wazig zicht hebben. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet in staat zijn om goed te zien doen. Als uw visie blijft vaag, contact op met uw arts.

Dit geneesmiddel kan een droge mond veroorzaken. Voor tijdelijke verlichting, gebruik maken van suikervrije snoep of kauwgom, smelten stukjes ijs in je mond, of gebruik een speeksel vervanger. Echter, als uw mond blijft droog langer dan 2 weken te voelen, contact op met uw tandarts. Voortzetting van een droge mond kan de kans van tandheelkundige ziekte, met inbegrip van tandbederf, tandvleesontsteking en schimmelinfecties te verhogen.

Neem dit geneesmiddel niet binnen 2 of 3 uur na inname van maagzuurremmers of medicijnen tegen diarree. Het nemen van maagzuurremmers of antidiarrhea medicijnen en dit geneesmiddel te dicht bij elkaar kan voorkomen dat dit medicijn goed werkt.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Urised

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Dit geneesmiddel kan uw urine en / of ontlasting veroorzaken blauwe of blauw-groen. Dit is te verwachten, terwijl u dit geneesmiddel gebruikt.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid assortiment Discontinued

Urised Side Effects

Urised (hyoscyamine / methenamine / methyleenblauw / fenylsalicylaat)

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Urineweginfectie ciprofloxacine, amoxicilline, doxycycline, Augmentin, Levaquin, levofloxacine, Bactrim, Macrobid, nitrofurantoïne, sulfamethoxazol / trimethoprim, ceftriaxon, cefuroxim, Rocephin, amoxicilline / clavulaanzuur, ampicilline, Ceftin, Bactrim DS, cranberry, cefazoline, Amoxil, Zosyn, acidophilus