urokinase (intraveneuze route) beschrijving en merknamen

Urokinase injectie wordt gebruikt om bloedstolsels in de longen (longembolie) gevormd lossen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Dit geneesmiddel is niet beschikbaar in de Verenigde Staten met ingang van oktober 2010.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van urokinase injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Poeder voor oplossing

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van urokinase injectie bij geriatrische patiënten.

allergieën

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Pediatric

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

geriatrisch

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Zwangerschap

Borstvoeding

geneesmiddelinteracties

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een arts of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen.

andere interacties

Urokinase kan bloeden dat meestal niet ernstig veroorzaken. Evenwel ernstig bloeden optreden bij sommige mensen. Om te voorkomen dat ernstige bloeden, volg zorgvuldig de instructies van uw arts. Bewegen zo weinig mogelijk, en niet uit bed te komen op uw eigen, tenzij uw arts u vertelt dat het goed is om dat te doen.

Andere medische problemen

Kijk uit voor het bloeden of lekt op uw huid, zoals rond de plaats van injectie of waar het bloed werd getrokken uit uw arm. Controleer ook voor bloed in de urine of stoelgang. Als u een bloeden of letsel, vertel uw arts of verpleegkundige meteen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.