Uroxatral

Therapeutische klasse: goedaardige prostaathypertrofie Agent

Gebruikt Voor Uroxatral

Farmacologische klasse: Alpha-1 adrenerge Blocker

Alfuzosin helpt ontspannen de spieren in de prostaat en de opening van de blaas. Dit kan helpen om de urinestroom of de symptomen verminderen. Echter alfuzosine niet de prostaat krimpen. De prostaat kunnen blijven groter worden. Dit kan de symptomen verergeren na verloop van tijd. Zelfs al alfuzosine de problemen veroorzaakt door vergrote prostaat nu kan verminderen, chirurgie nog nodig zijn in de toekomst.

Dit geneesmiddel wordt meestal gegeven alleen aan mannen. Het is niet normaal gegeven aan vrouwen of kinderen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Alfuzosine is niet geïndiceerd voor gebruik bij de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Voordat u Uroxatral

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van alfuzosine bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer willen leeftijdsgebonden nier of lever problemen, die voorzichtigheid bij patiënten die met alfuzosine kan verlangen te hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Dit geneesmiddel moet worden genomen met voedsel en met dezelfde maaltijd elke dag.

Slik de verlengde afgifte tablet in zijn geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een bijsluiter. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van Uroxatral

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en voor eventuele problemen die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Gebruik dit geneesmiddel niet als u bepaalde geneesmiddelen zoals ketoconazol (Nizoral), itraconazol (Sporanox®) of ritonavir (Norvir®).

Duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen kan optreden nadat u dit geneesmiddel, vooral als je opstaat vanuit een liggende of zittende positie. Opstaan ​​langzaam kan helpen bij het verminderen van dit probleem. Als u zich duizelig voelt, liggen zodat je niet flauw. Dan zitten voor een paar ogenblikken voor staan ​​om te voorkomen dat de duizeligheid terug te keren.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen zich duizelig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

U dient medische hulp te zoeken meteen als u een langdurige erectie te ervaren. Dit is een uiterst zeldzame bijwerking, maar als het gaat onbehandeld, kan leiden tot blijvende erectiele dysfunctie (impotentie).

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als je arm, rug of kaak pijn, pijn op de borst of ongemak, beklemming op de borst of zwaar gevoel, snelle of onregelmatige hartslag, misselijkheid, kortademigheid, of zweten.

Dit geneesmiddel kan hebben op de resultaten van de prostaat specifiek antigeen (PSA), dat kan worden gebruikt om prostaatkanker. Zorg ervoor dat u al uw artsen dat u gebruik van dit geneesmiddel te vertellen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Uroxatral

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Uroxatral Side Effects

Uroxatral (alfuzosine)

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Benigne prostaathyperplasie Cialis, tamsulosine, Flomax, finasteride, doxazosine, terazosine, prazosine, Avodart, Proscar, Cardura, alfuzosine, Rapaflo, tadalafil, dutasteride, Hytrin, Minipress, Jalyn, silodosin, dutasteride / tamsulosine, Cardura XL