uw gids voor prenatale vitamines

Voordat u de kinderkamer te versieren, het uitzoeken van een naam of proefrit kinderwagens, moet één punt stijgen naar de top van je to-do lijst: Neem dagelijks een prenatale vitamine.

“Idealiter zou je beginnen met het nemen van het voordat je zwanger te tune-up van uw lichaam met bepaalde vitaminen en mineralen die u en uw baby nodig hebt om een ​​gezonde zwangerschap hebben,” zegt Ashlesha Dayal, MD, een universitair hoofddocent van de verloskunde en gynaecologie en de gezondheid van vrouwen in het Albert Einstein College of Medicine / Montefiore Medical Center.

Aangezien de helft van zwangerschappen ongepland, regelmatige prenatale vitamines zorgen ervoor dat u krijgt deze voedingsstoffen, zelfs voordat je erachter dat je verwacht.

Als u al weet dat u zwanger bent, hoe eerder je begint met een prenatale vitamine, het beter rekening. Zelfs als u goed te eten, ze zijn nog steeds een goed idee.

“Er zijn een paar van vitaminen en mineralen die zwangere vrouwen moeten meer dan je meestal kunt krijgen van alleen een gezonde voeding”, aldus Dayal.

In het bijzonder moet u deze 4 voedingsstoffen.

Hoeveel je nodig hebt: 600 microgram per dag

Waarom je het nodig hebt: Foliumzuur helpt bij de hersenen van uw baby en het zenuwstelsel te ontwikkelen, die in het begin van je zwangerschap gebeurt. En het voorkomt dat een aantal aangeboren afwijkingen.

U vindt het ook in: Donker groene bladgroenten, noten, bonen, erwten, en voedsel verrijkt met foliumzuur, zoals brood, granen, meel, pasta en rijst. Maar neem de vitamine voor het geval dat.

Hoeveel je nodig hebt: 27 milligram per dag

Waarom je het nodig hebt: Iron helpt uw ​​lichaam te houden met de toename in het bloed dat er gebeurt als je zwanger bent.

U vindt het ook in: Witte bonen, linzen, spinazie, rundvlees, cashewnoten, kip, en ijzer-verrijkte voedingsmiddelen zoals brood en ontbijtgranen.

Hoeveel je nodig hebt: 1.000 milligram per dag

Waarom u het nodig heeft: Calcium is van cruciaal belang om te helpen van uw baby botten te ontwikkelen. Je baby zal calcium putten uit je eigen botten als niet genoeg van krijgen. Dit kan u zet je een verhoogd risico op botverlies en pauzes.

U vindt het ook in: melk, yoghurt, kaas en calcium-verrijkte voedingsmiddelen, zoals tofu en ontbijtgranen.

Walgreens doneert 1% van de deelnemende product detailhandel door middel van 12/31/17 tot Vitamin Angels.