Uw persoonlijke fitness-schema

Women’s Health Trends

Wilt u meer conditie werken in uw drukke leven? Print deze eenvoudige grafiek om u te helpen een gevoel van uw huidige conditie te krijgen. Aërobe oefening is bedoeld om het hart en de longen van de cardiovasculaire en respiratoire systemen. Spierversterking is belangrijk, vooral als we ouder worden, om het verlies van spiermassa en kracht, en de algehele conditie te voorkomen.

De grafiek verslagen zowel aërobe activiteit en spierversterkende oefeningen. Beide zijn van cruciaal belang voor een goede gezondheid. Aërobe activiteit kan helpen bij het controleren van gewicht en kan uw risico op hart-en vaatziekten, diabetes, en vele andere aandoeningen te verlagen. Spierversterkende oefeningen zijn belangrijk om dezelfde redenen, maar zal ook het vergroten van uw stofwisseling.

Door Janice Graha; Als je een van die grote verjaardagen raken, moet je waarschijnlijk zorgen over ne; rimpels dan over minder zichtbare lichaamsdelen – zoals je hart. Maar recen; onderzoek heeft aangetoond dat elk decennium van je leven is een kruispunt, met ne; gezondheidsproblemen zorgen te maken over. Wat meer is, moet u zich bewust zijn van Tess; kwesties – omdat uw arts kan niet worden. “Veel artsen niet inzien ho, veel van een vrouw risicofactoren voor hart-en vaatziekten evolueren in haar leven,” zeggen; Nieca Goldberg, …

Elke dag, noteer het aantal minuten dat u besteed aan het doen van aërobe oefening samen met eventuele spieropbouwende activiteiten die je deed. Met de versterking van de oefening, is het belangrijk om op te schrijven het aantal herhalingen je voltooide ook om de voortgang zien. Het aantal herhalingen is niet zo belangrijk als het vermogen om de oefening correct en veilig uit te voeren zonder pijn. Aan het eind van de week, zien hoe uw totalen vergelijken met wat is aanbevolen door de CDC voor een gezonde volwassene.

Oefeningen, zoals alle routines, kan worden aangepast voor variatie om het interessant te houden terwijl je dit gezonde gewoonte te bouwen.

BRONNEN

CDC: “Fysieke activiteit voor iedereen: Hoeveel fysieke activiteit te doen volwassenen nodig?”

CDC: “Fysieke activiteit voor iedereen: De voordelen van fysieke activiteit.”